Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Bajcsy-Zsilinszky Kórház [X]
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Fidesz-közeli kórházigazgatók

Saját szakembereivel szemben is jó politikai érdekérvényesítőnek bizonyult a Fidesz-frakció –legalábbis ez tűnik ki a kórházigazgatói pályázatok több hét késéssel kihirdetett eredményéből. A névsor azt mutatja, hogy a kormánypárti képviselők protezsáltjai a legtöbb esetben győztek a szaktárca jelöltjeivel szemben.

Felelősségre vonhatják a Bajcsy-Zsilinszky Kórház gazdasági igazgatóját

Az önkormányzat belső ellenőrzése fegyelmi felelősségre vonást tart indokoltnak a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház gazdasági igazgatójával ellen.

Az elszámoltató számolása - A polip bögyében

Önmagában piti ügy: egy politikus vitatható körülmények között egy kis közpénzhez jutott. Ami mégis említésre méltóvá teszi, az az, hogy ezt Papcsák Ferenc - az első elszámoltatási kormánybiztos - tette, és erről utóbb bizonyíthatóan hazudott.

Papcsák alpolgármestert csinál kampányfőnökéből?

Nem a zuglói Fideszből választ magának helyettest Papcsák Ferenc – tudta meg a hvg.hu. Az általános alpolgármesteri posztot Kovács Balázs kaphatja, aki kampányfőnökként tevékenykedett a politikus mellett, és aki a XVI. kerületben képviselőjelölt.

Pesti-Papcsák Partnership = PPP

"Rossz lóra tettek" azok, akik a kormány elszámoltatási biztosát támadják - üzente maga Papcsák Ferenc, aki feljelentést is tett az őt "rágalmazók" ellen. Papcsák eközben nemcsak az alól nem tisztázta magát, miként vett fel munkavégzés nélkül a fővárostól több millió forintot, de pártján, a Fideszen belül is megütközést keltett, ahogy Zuglóban polgármester-jelöltté vált.

Papcsák: A pannon polip bögyében vagyok

Szabályos leleplezőnek szánt írást tett közzé a Népszava Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztosról. A legsúlyosabb kritika a képviselővel szemben az, hogy álláshalmozó, miközben a szerzők megpendítik az összeférhetetlenséget is.

Adós maradt az elszámoltatási kormánybiztos

Továbbra sem tisztázta Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos, hogy miként vett fel érdemi munkavégzés nélkül több millió forintot a fővárosi önkormányzat egyik kórházától.

"Rablóból pandúr": egyre több zűrös ügy Orbán erős embere körül

Négymilliót vehetett fel Papcsák Ferenc egy kórház felügyelőtanácsi tagjaként, noha a tanácsi ülésein meg sem jelent.

Négymilliót vehetett fel Papcsák munka nélkül

Az elszámoltatásért felelős kormánybiztos szerint munkájának kettős üzenete van. Papcsák munkájának üzenete azonban igaz lehetne saját korábbi megbízatására is. A Fidesz-KDNP-s politikus a fővárosi közgyűlés delegáltjaként a most véget érő ciklusban tagja volt a fővárosi tulajdonú Bajcsy-Zsilinszky Kórház tulajdonosi felügyelő tanácsának.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
MÁV Cargo privatizáció

MÁV Cargo privatizáció

A MÁV Cargo privatizációjára a MÁV Zrt. 2007 május végén írt ki pályázatot. Az eljárás során a 12 induló közül 102,5 milliárd forintos ajánlatával a Rail Cargo Austria (RCA) és partnere a Győr-Sopron-Ebenfurti...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI