Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Bakos Erika [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

A Kövér-fivér, aki vállalkozott: százmilliós tartozások, fantomok és kollégisták

„Én nem lettem milliárdos, nekem nincsenek vállalkozásaim” – szerénykedett Kövér László házelnök az LMP-s pártalapítvány Ökopolisz minapi rendezvényén. És valóban: a Kövér-családban nem ő, hanem fivére, Kövér Szilárd volt a cégfelelős. A hőskorban nyakig benne volt a pártközeli, utóbb elkayásított szatellitcégekben, utóbb a nyomdabizniszbe zsilipelt. Az erős hátszélen nem múlott, hogy nem aratott nagy gazdasági sikereket, jelenleg egyetlen szerény tanácsadó vállalkozást futtat.

Lemondott cégvezetői megbízásáról Meggyes Tamás kabinetfőnöke

Nem vártam meg a jegyzői utasítást, hétfőn lemondtam mindkét cégben a vezetésről. Nem fogja törölni elérhetetlenség miatt a cégbíróság a MED 21 Kft.-t sem...

Segítene megtalálni 'Kövér Szilárd eltűnt cégét' az MSZP

Az MSZP azt javasolja az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak (APEH), hogy ha meg akarja találni a százmilliós adótartozást felhalmozó Kövér Szilárd eltűnt cégét és vezetőit, akkor olvassanak újságot.

Elhúzódó törlési folyamat

Egyelőre nem törli a cégbíróság a nyilvántartásból a MED 21 Kft.-t - tudta meg a Népszabadság a cég megszüntetésére irányuló végzést idén június 2-án elrendelő bíró munkatársától.

Tóth Ákos: Majd a Laci

Baj esetén Kövér Lacihoz lehet fordulni, biztatja egymást egy fóti beruházás kapcsán egy hangfelvétel tanúsága szerint néhány férfi, miközben arról tárgyalnak, hogyan is lehetne egy kis pluszpénzt, nem olyan sokat, csak néhány tízmilliót saját zsebbe tenni...

'Adócsaló cégekből húzott párthasznot a Fidesz'

Orbán Viktor és a Fidesz is hasznot húzott a párthoz közeli, gyanús körülmények között eltűnt adócsaló cégekből - jelentette ki Nyakó István MSZP-szóvivő.

A cégbíróság nem találja az esztergomi polgármester kabinetfőnökét

A cégbíróság nem találja Kövér Szilárd feleségét, aki cégvezetőként jelentős mennyiségű APEH-tartozást halmozott föl. A hölgy az esztergomi polgármester kabinetfőnökeként dolgozik.

Kövér Szilárd eltűnt cégei nyomában

A több mint százmillió forint adóval és a munkásai bérével is elmaradásban lévő Királyi Magyar Egyetemi Nyomda Rt. fölszámolása és a cégjegyzékből való márciusi törlése után ezúttal annak tulajdonos cégét, a MED 21 Kft.-t szünteti meg a bíróság, mert nem találják székhelyén.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI