Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Bau-bérc Kft. [X]
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Jogerős: Csillebérc az államé, röpülnek az úttörők és az MSZP-káderek

Történelmi igazságtétel: a Válasz.hu értesülése szerint tegnap a Fővárosi Ítélőtábla 100 százalékban visszaadta az államnak az 1989-ben kijátszott csillebérci úttörőtábort a rajta álló vadászházzal együtt. A verdikt jogerős!

Simlis becsüs értékelte le Csillebércet

Fordulat történt pénteken Csillebérc ügyében. A magyar állam képviseletében fellépő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő ügyvédje a Fővárosi Bírósághoz beadványt nyújtott be, amely azt tartalmazza, hogy a Csillebérci Úttörőtábor területén lévő vadászházra is igényt tart az állam.

A csillebérci táborozás per alatt is zavartalan

Ki a csaknem tízmilliárdot érő Csillebérci Gyermektábor tulajdonosa? Ezt a kérdést hivatott eldönteni az a per, amely újraindult az ügyben.

Közpénzek közelében a főúttörő

A megszűnőben lévő Magyar Úttörők Szövetségének több vezetője – köztük a hűtlen kezelés miatt nem jogerősen másfél évi felfüggesztett börtönre ítélt Rácz Péter és élettársa, Butor Klára, az MSZP pártigazgatója – alapítványt hívott életre az ifjúsági támogatások megszerzésére, ahhoz kapcsolódó programok végrehajtására – tudta meg lapunk.

Felfüggesztett börtön Rácz Péternek

Hűtlen kezelés miatt elítélte az úttörőszövetség vezetőjét tegnap első fokon a bíróság. Rácz Pétert több mint nyolcvanmilliós vagyoni hátrány okozásával vádolták.

Csillebérci ingatlanper: folytatás tavasszal

Április 18-ra napolta el az ügy bírája annak a büntetőpernek a folytatását, melyben Rácz Péter, a Magyar Úttörők Szövetsége (MÚSZ) ügyvezető elnöke és tettestársa, Burger Béla ingatlanforgalmi szakértő a szervezet csillebérci vadászházának áron alul történt értékesítése miatt állt a Budai Központi Kerületi Bíróság tanácsa elé.

Tagadja bűnösségét a főúttörő

Tagadta bűnösségét Rácz Péter, a Magyar Úttörők Szövetsége ügyvezető elnöke és vélelmezett bűntársa a csillebérci vadászház értékesítése miatt ellenük indított büntetőper első tárgyalási napján tegnap.

Tisztes ár Csillebércért?

Nem érzi magát bűnösnek a Magyar Úttőrök Szövetségének (MÚSZ) ügyvezetője - Rácz Pétert a Budai Központi Kerületi Bíróság szembesítette a kérdéssel tegnap a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt indított perben.

Hűtlen volt-e a kezelés Csillebércen?

A csillebérci vadászház értékesítése kapcsán 82 millió forintos kárt okozó hűtlen kezeléssel vádolt Rácz Péter úttörőszövetségi elnök büntetőpere kedden kezdődik a Budai Központi Kerületi Bíróságon.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Vadászház eladás (Csillebérc)

Vadászház eladás (Csillebérc)

A csillebérci vadászház értékesítése kapcsán Rogán Antal (Fidesz) 2002 februárjában tett feljelentést hűtlen kezelés gyanújával. A vádindítvány szerint Rácz Péter egykori szocialista kép¬viselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI