Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Ben Hadj Soulimane Mondher [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Figyelmeztetést kapott Gergényi Péter volt főkapitány

Gergényi Péterrel szemben elrendelt fegyelmi eljárást az Országos Rendőr-főkapitányság befejezte, a volt főkapitány figyelmeztetésben részesült – jelentette be Bencze József országos rendőrfőkapitány, aki beszámolt arról is, hogy a Nemzeti Nyomozó Irodánál történt iratlopási ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság vizsgálata befejeződött: jelenleg négy személy ellen folyik fegyelmi vizsgálat, ebből három vezető beosztású rendőr. Bencze bejelentette, hogy megkerült az 1995-óta keresett bankjegypapírok utolsó nyolc tonnája is.

Figyelmeztetés és obsit Gergényinek

Lezárult a Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitánnyal szemben indított fegyelmi eljárás, a volt főkapitány figyelmeztetésben részesült - jelentette be Bencze József országos rendőrfőkapitány hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

Korrupcióval vádolják - lejárató kampány indult ellene?

Amennyiben Gergényi Péter volt budapesti főkapitány mentesülni kívánna az ellene indult fegyelmi vizsgálat alól, könnyen megtehetné.

A korrupció árnyékában

Egy, a Magyar Nemzet birtokába került szerződésből az derül ki, hogy a volt budapesti rendőrfőkapitány májusban saját üzlettársával kötött megállapodást. A korrupciógyanús szerződések miatt jelenleg is fegyelmi eljárás folyik Gergényi ellen, de azt egyelőre nem tudni, az új információk birtokában indul-e büntetőeljárás.

Selyemzsinór Gergényi nyakán?

Már csak 13 hete van hátra a májusban felmentett budapesti rendőr-főkapitánynak a nyugdíjig, de nem várhatja nyugalomban a visszavonulás éveit.

A prefektus és az Admiral - Gergényi üzlettársa másfél milliót kapott

Három Gergényi-szerződést vizsgál az ORFK a hvg.hu értesülései szerint, pontosabban kettőt, mert az utolsót már nem írták alá. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azzal a tunéziai férfival, Ben Hadj Soulimane Mondherrel szerződött, aki Gergényi Péter főkapitány üzlettársa az Admiral Tours utazási irodában.

Admiral Tours – Mi van a Gergényi-dossziéban?

A Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány ellen elindított fegyelmi vizsgálatban szerepe lehetett annak a megbízási szerződésnek, amelyet a BRFK kötött a Gergényi-Pintér-Mondher közös tulajdonban lévő Admiral Tours utazási iroda arab társtulajdonosával.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI