Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Bencze József [X]
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Nem ér rá az ORFK gyanúba keveredett igazgatója

Több napja elérhetetlen az ORFK gazdasági igazgatója, akinek igazgatósága egy belső vizsgálat szerint gyanús szerződéseket kötött egy céggel. Az [origo] hiába kérte az ORFK-tól a kapitányság által kötött szerződéseket is, azokat sem kaptuk meg.

Bencze szerint a lejáratására törekednek

Bencze József szerint alaptalan és nemtelen lejáratási kísérlet folyik ellene, ugyanúgy, mint a budapesti rendőrfőkapitány ellen.

A BKV-ügy érintettjei támadják Bencze Józsefet?

Bencze József: alaptalan és nemtelen lejáratási kísérlet folyik ellenem.

Már Bencze ügyében is nyomoznak

Hűtlen kezelés miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség azon feljelentés nyomán, amely korábban e-mailen érkezett a hatósághoz és Bencze József országos rendőrfőkapitány hivataligépkocsi-használatát, lakásügyekkel és tanácsadói szerződésekkel kapcsolatos felelősségét is firtatta.

Nyomozást rendeltek el Bencze József főkapitány ügyében

Hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség a Bencze József országos rendőrfőkapitány ellen hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanújával tett feljelentés ügyében.

Elrendelték a nyomozást Bencze ügyében

Elrendelte a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség az országos rendőrfőkapitánnyal szemben, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentés ügyében. Gyanúsított nincs, a nyomozást ismeretlen tettessel szemben rendelték el - tudta meg a HavariaPress.

Nyomoznak a Bencze József elleni feljelentések alapján

Hűtlen kezelés miatt nyomozást indított a Központi Nyomozó Főügyészség a Bencze József országos rendőrfőkapitányt ért vádak ügyében.

Dupla pénzt akartak a rendőrségtől?

Kétszer akart pénzt kapni egy vállalkozás ugyanazért a dokumentációért a rendőrségtől – ezért tett feljelentést Bencze József országos rendőrfőkapitány a Központi Nyomozó Főügyészségen hétfőn.

Belháború vagy választási helyezkedés zajlik a rendőrségen?

Hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség ismeretlen tettesek ellen az ORFK Gazdasági Főigazgatósága egyes szerződéseivel összefüggésben.
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI