Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Benkő Ferenc [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Aránytalanul magas prémiumot kapott a fideszes alpolgármester testvére

Az orosházi fürdőt is kezelő Városüzemeltetési Zrt. két vezetője közel 15 milliós prémiumot vehet fel idén, többet, mint amekkora a cég nyeresége volt tavaly. Egyikük, a fideszes alpolgármester testvére, a helyi Fidelitasban ügyködött évekig.

Tűzoltóautóval hozzák az ebédet

Csődeljárás indult a Komárom megyei, Duna-parti Neszmély önkormányzata ellen. Az új polgármester vitatja a helyzetet kiváltó banki követelés mértékét és jogosságát.

Egészségi állapotára tekintettel nem tartották bent

Szabadlábon védekezhet a volt neszmélyi polgármester, akit a rendőrség az önkormányzat sérelmére elkövetett csalással, sikkasztással és több rendbeli közokirat-hamisítással gyanúsít - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.

Adót csalt a neszmélyi polgármester?

Iparűzési adó helyett kölcsönt kért a település legnagyobb adózójától Neszmély polgármestere. A kieső bevételt az önkormányzati testület tudta nélkül banki hitelből pótolta ki.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Az ügyről szóló esettanulmány itt olvasható.   Támogass minket, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben! ▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI