Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Berki Krisztián [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Letöltendő börtönt és vagyonelkobzást kér az ügyészség Kuna Tiborra

Kuna Tibor csökkenteni akarta a Young and Partners nevű cégét terhelő adókötelezettséget, ezért megállapodtak, hogy fiktív számlákat vásárol V. Attila első rendű vádlott hálózatától. A bűnszervezetben résztvevő cégek a Kuna által kért összegben és időpontra kiállították a számlákat, Kuna utalt, majd néhány napon belül vissza is kapta a pénzt, miután levontak 9 százalék jutalékot a \"szolgáltatásért\". Kuna aztán ezeket a fiktív számlákat a Young könyvelésében szerepeltette, és arra használta, hogy csökkentse a vállalkozása által fizetendő adó összegét.

A volt Fradi-vezért kérdezte egy szurkoló

Nem elég, hogy 25 millió forintos csalással vádolják Berki Krisztiánt, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. volt vezetőjét, de a szurkolóktól is megkapta a magáét.

Elrendelték a nyomozást a Ferencvárosná

Sikkasztás miatt indított nyomozást a rendőrség ismeretlen tettes ellen, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezetője elleni feljelentés alapján. Mint ismert, múlt héten valaki feljelentést tett, mert állítólag 25 millió forint eltűnt a Ferencváros Labdarúgó Zrt. pénzéből.

Elrendelték a nyomozást a Fradinál állítólag eltűnt pénzek miatt

Sikkasztás miatt indított nyomozást a rendőrség, ismeretlen tettes ellen, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezetője elleni feljelentés alapján.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI