Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Berta József [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Felmentették Tasnádit

Bűncselekmény hiányában felmentette a vesztegetés vádja alól Gaál Katalin igazságügyi orvos szakértőt, Berta József ügyvédet és Tasnádi Péter vállalkozót a Balassagyarmati Törvényszék.

Megkezdődött Tasnádi vesztegetési pere

Az előzetes letartóztatásban lévő vállalkozót azzal vádolják, hogy egy ellene folytatott büntetőügyben 3 millió forintot fizetett valótlan tartalmú elmeorvos-szakértői véleményért.

Tasnádi Péter vesztegetési ügyében kezdődött tárgyalás

Megkezdődött Tasnádi Péter vesztegetési ügyének tárgyalása kedden a Nógrád Megyei Bíróságon. Az előzetes letartóztatásban lévő vállalkozót azzal vádolják, hogy egy ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt folytatott büntetőügyben 3 millió forintot fizetett valótlan tartalmú elmeorvos-szakértői véleményért 2006-ban.

Tasnádi-ügy: tovább dolgozhat a szakértő

G. Katalint gyanúsítottként hallgatta ki a Budapesti Nyomozó Ügyészség, de az ítélethirdetésig folytathatja munkáját. A szakértő nem kíván nyilatkozni.

Vesztegetéssel gyanúsítotják Tasnád Pétert és ügyvédjét

Gyanúsítottként hallgatta ki szerdán vesztegetés megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség Tasnádi Pétert, ügyvédjét és a vállalkozó agysorvadásáról szóló korábbi szakértői véleményt kiállító igazságügyi szakértőt.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI