Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
BM Kórház [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Egy szlovák nő és ázsiai üzletek - milyen közös titkaik vannak Szilvásyéknak?

Két elvarratlan külföldi szál is maradt abban a csalási ügyben, amelyhez valamilyen köze volt a múlt héten kémkedéssel meggyanúsított titkosszolgálati vezetőknek és Szilvásy György korábbi titokminiszternek is. A titkosszolgálatokkal együttműködő Egymásért Alapítvány Pozsonyban működtetett egy tisztázatlan feladatú irodát, és állítólag rendőri vezetőkig érő ázsiai vámcsalásokról is tudomásuk volt.

Több éve homályban lévő titkokban reménykedik Földesi-Szabó László

Ügyvédje szerint mindenképpen szeretné felfedni titkait Földesi-Szabó László, az Egymásért Alapítvány hét év börtönre ítélt elnöke. Politikusok sem az Egymásért-ügyet vizsgáló parlamenti bizottság, sem az ügyvéd szerint nem fognak rajta veszteni azon, ha Földesi-Szabó feltárja titkait.

Több százmilliót követelhet az ÁEK-től a Pharmadose

Nem vállalja át az Állami Egészségügyi Központ azt a szerződést, amelyet a Pharmadose Kft.-vel kötött megszűnése előtt egy hónappal a BM Kórház tavaly májusban – értesült a hvg.hu.

Fizető vendégek

Hat ezredest gyanúsítanak vesztegetéssel és hivatali visszaéléssel a legújabb börtönbotrányban. A két évig tartó reforméra után a büntetés-végrehajtás szervezete szétzilálódott.

Szilvásy és a gyerekek hócipője

Azon kívül, hogy kiderült: a titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter grafológus testvére továbbra is együttműködne az Egymásért Egy-Másért Alapítvánnyal, szerinte a gyerekeknek.

Egymásért: senki nem tud semmit?

Az Egymásért Egy-Másért Alapítvány és a titkosszolgálat közötti kapcsolatok kuszábbak, mint korábban gondolták - a nyilvánosság számára csak ennyi derült ki tegnap az alapítvány tevékenységét vizsgáló bizottság ülése után.

Az NBH és az Egy-Másért Alapítvány kapcsolata bonyolultabb a vártnál

Sokkal kuszább a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) és az Együtt Egymásért, Egy-Másért Alapítvány kapcsolata, mint azt eredetileg feltételezték - mondta Demeter Ervin...

Egy-Másért: Szilvásy megdöbbent

Az Egymásért Egy-Másért Alapítvány kereste meg támogatási szándékával a BM-, illetve a későbbi IRM Kórházat - mondta Szilvásy István az intézmények volt főigazgatója bizottsági meghallgatásán.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI