Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Bogát-Ferr Kft. [X]
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Gyanús földügyletek

Információink szerint a kerteskői gazdaság földjét megvásároló három személy egyike kapcsolatban állhat a pályázatot kiíró Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. felső vezetésével.

Veres János rokona is dolgozhatott Kabaiék cégénél

A pénzügyminiszter rokona is dolgozója lehetett az adócsalásért börtönbüntetésre ítélt Kabai Károly családi vállalkozásának.

Dől a pénz most is Kabai volt cégéhez

A Kabai Károly által létrehozott Nyír-Uncia Kft. több mint félmilliárd forinttal gazdagodhatott a magyar állam és az Európai Unió pénzéből, miközben az egykori cégalapító börtönben van. Kabai volt cége legutóbb alvállalkozóként fölözött le egy kétszázmillió forintos megbízást a Honvédelmi Minisztériumtól.

Jegyzőkönyv lábjegyzetekkel - Hogyan védekezett Veres miniszter a meghallgatáson?

Október végén a parlament költségvetési bizottsága meghallgatta Veres János pénzügyminisztert, az „irányítása alatt álló Bogát-Ferr Kft. áfacsalása ügyében”. Az ülésről felvett – egyelőre nem hitelesített – jegyzőkönyv rövidített változatát megspékeljük lábjegyzeteinkkel, amelyek hol ellentmondanak a miniszter válaszainak, hol kiegészítik azokat.

Az áfacsalási ügyről faggatta Verest a költségvetési bizottság

Veres Jánost szerdán késő délután több mint kétórás - a képviselők közötti személyeskedésektől sem mentes - vitában hallgatta meg az Országgyűlés költségvetési bizottsága a Bogát-Ferr Kft. áfa-csalási ügyében.

Veres János a Bogát-Ferr áfacsalási ügyéről

Veres Jánost szerdán késő délután több mint kétórás - a képviselők közötti személyeskedésektől sem mentes - vitában hallgatta meg az Országgyűlés költségvetési bizottsága a Bogát-Ferr Kft. áfa-csalási ügyében.

Seres László: Az ember, aki ott sem volt

A kommunikációs zavar még a legkisebb probléma Veres Jánossal. A legnagyobb probléma az, hogy még most is a helyén van.

Bogát-Ferr: Nem önként fizették meg a kárt Veresék?

Felszámoltatta az APEH 1999-ben Veres János egykori cégét – tudtuk meg. Ez a tény azt támasztja alá, hogy a pénzügyminiszter volt vállalkozása nem önként szolgáltatta vissza a hatóságnak a törvénytelenül megszerzett áfa-visszatérítést.

A Fidesz cégügyeiről faggatná Veres Jánost

Az ellenzék azt követeli, hogy a Veres János a Parlament költségvetési bizottsága előtt adjon számot a törvénytelenül megszerzett 55 milliós áfavisszatérítésről, annak állítólagos visszatérítéséről.

Cégügyek: Veres János meghallgatását kezdeményezik

Az Országgyűlés költségvetési bizottságának fideszes tagjai Veres János meghallgatását kezdeményezik a testületben, a pénzügyminiszter korábbi cégügyeivel kapcsolatban.
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI