Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Bokros Lajos [X]
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Százmilliókat követel az MDF utódja Dávid Ibolyától és Bokros Lajostól

Bokros Lajostól 280 millió, Dávid Ibolyától pedig 78 millió forintot követel a bíróságon az MDF utódszervezete, a Jólét és Szabadság (jesz). A szervezet szerint Dávid Ibolya az MDF elnökeként a párt számára előnytelen szerződéseket kötött.

Pénztárnyitás

A Bokros Lajos vezette biztosítótársaság is részt vehet az egészségbiztosítás privatizációjában. A bankár tavaly, a Gyurcsány-kormány megalakulásakor alapította meg az Új Pillér Egészségpénztárat.

BUDAPEST BANK – FOLYÓ SZÁMLÁK

Úgy tűnik, minden és annak tökéletesen az ellenkezője is megtörténhet a Budapest Bankkal. Hiszen ki gondolta volna akár csak néhány héttel ezelőtt is, hogy a kormány éppen az eddig a nyilvánosságot enyhén szólva gyengéjének tudó bank privatizációs szerződését kívánja elsőként ország-világ elé tárni. Mint ahogy az is meglehetősen váratlan, hogy a magánjogi szerződések titkosságára érthetően kényes külföldi befektetők önként és dalolva beleegyezésüket adják a pénzügyminiszter őszinteségi rohamához. Változatlanul nem világos azonban, ki(k) lesznek e precedensnek az igazi nyertesei és vesztesei.
Találatok: [3]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI