Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
B&P Braun&Partners Social Branding Kft. [X]
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Micsoda véletlen: Simor tanácsadóját is elszámoltatnák

Hűtlen kezelés gyanúja miatt már nyár óta nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Magyar Nemzeti Bank (MNB) arculatváltásával összefüggésben - közölte Hatala József országos rendőrfőkapitány Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztossal.

Górcső alatt a „visszás szerződések”

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) által kötött tanácsadói és reklámügynöki szerződések vizsgálatáról is tárgyal egymással kedden Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke és Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos.

MNB-szerződések: az ÁSZ vizsgálatát kéri Budai

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökéhez fordult Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, azt kérve, hogy az ÁSZ folytasson le vizsgálatot a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerződéskötési gyakorlatával kapcsolatosan.

Bocsánatkérést várnak Budai Gyulától a B&P Csoport tulajdonosai

Azonnali és nyilvános bocsánatkérést várnak a B&P Social Branding Kft. tulajdonosai Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztostól, mivel korábbi állításai súlyosan veszélyeztetik a cég jó hírnevét.

MNB: Budai nem jogosult a vizsgálatra a jegybankban

A Magyar Nemzeti Bank a politikai nyomásgyakorlás újabb eszközének tekinti és visszautasítja Budai Gyula kormánybiztos vádjait. A megalapozatlan állítások veszélyeztetik az MNB tekintélyét és szakmai hitelességét – áll az MNB közleményében.

Nyomozás az MNB-logó ügyében

Nyomoz az V. kerületi rendőrkapitányság a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kommunikációs szerződései miatt tett feljelentés kapcsán – tudta meg lapunk.

Jobb horog, bal horog

Újabb kemény csörte volt Simor András MNB-elnök és Járai Zsigmond, a jegybank felügyelőbizottsági elnöke között. A meccs közben a Pénzjegynyomdára számolhatnak rá.

MNB: Hamis és téves a Jobbik információja

Hamis és téves információra hivatkozva támadja a Magyar Nemzeti Bankot (MNB) a Jobbik - olvasható a MNB holnapján csütörtökön közzétett közleményben.

Visszaélések a jegybanknál?

Az MNB felügyelőbizottsága 2011. április 1-jei ülésén szabálytalanságok, visszaélések ,illetve összeférhetetlenség gyanúját állapította meg.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI