Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Mészáros Lőrinc befektetéseire nem vonatkoznak a gravitáció törvényei

A felcsúti gázszerelő a tőzsdén is tovább terjeszkedik. Amihez ebben a környezetben hozzáért az brutális áremelkedésbe kezdett. Ezek a társaságok piac fölött álló rendszerek – fogalmazott egy elemző.

A milliárdokat mozgató hazai spekulánsok aranynapjai: most a CIG Pannóniát tépik szét

Elképesztően mennek a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) a kisebb papírok. Vicces módon általában éppen azok, amelyeknél ezt valójában semmi nem indokolja. Most azonban a CIG Pannónia Életbiztosító úgy lódult meg, hogy nála bőven vannak fundamentális okok is.

Nem valósultak meg a tervek, a tőzsde szerint ez nagy siker

Sikerekről, szárnyalásról ír saját évértékelőjében a tőzsde, amiből legalább annyit le lehet szűrni, hogy nincs az a kudarc, ami megtörhetné az államosított tőzsde vezetőinek felhőtlen optimizmusát. Ha meg akarja érteni, mi ez az egész, itt írtunk róla bővebben legutóbb.

Nincs határa az MNB-s álláshalmozásnak

Új felügyelőbizottsági tagot választott a Budapesti Értéktőzsde, és sajtóközleményük szerint egy neves szakembert sikerült megnyerniük a posztra. Kardkovács Kolosról van szó, aki számára nem ismeretlen feladat a gazdasági társaságok felügyelete, hiszen ez a negyedik felügyelőbizottsági tagsága: korábban a Magyar Nemzeti Bank alapítványai közül kettőnek fb-tagja, egynek fb-elnöke, egy továbbinak pedig kuratóriumi tagja volt.

A GVH jóváhagyta, hogy Matolcsy legyen a tőzsde ura

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közvetlen, egyedüli irányítást szerezzen a Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) felett, és ezáltal közvetett egyedüli irányítójává váljon a KELER-csoportnak is – közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

MNB alapítványok

MNB alapítványok

A Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank 266 milliárd forint közpénzt juttatott az általa létrehozott Pallas Athéné alapítványoknak. Az alapítványok mintegy 197 milliárd forintot állampapírokba...
MKB eladása

MKB eladása

Az MKB bankot a magyar állam 2014-ben vette meg a bajor tartományi banktól, amely fölött a tulajdonosi jogokat 2014 decemberétől a Magyar Nemzeti Bank gyakorolta. 2016 júniusában zárult le a bank privatizációja:...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI