Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Budapesti Katonai Ügyészség [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Felmentették a Szilvásyt elengedő hadbírót

Jogerősen is ártatlan az ellene felhozott vádakban Varga Béla nyugalmazott hadbíró, aki a 2041-ig titkosított kémper nyomozati bírájaként nem helyezte előzetesbe Szilvásy György volt titkosszolgálati minisztert. Nyugdíjazták, majd vádat emeltek ellene. Felmentése után perelheti az államot.

Több mint egymilliárd landolt a korrupt főtiszteknél

Összesen több mint egymilliárd forint kenőpénzt kaptak vissza a korrupt főtisztek az elmúlt években a HM-vesztegetési ügyben az elszámoltatási kormánybiztos adatai szerint.

Az ügyészségen már olvasták Budai beadványát Juhász Ferencről

A Legfőbb Ügyészséghez megérkezett az elszámoltatási kormánybiztos levele, amelyben Budai Gyula azt kéri, indítsanak nyomozást Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter állítólagos vesztegetési ügyében.

A Legfőbb Ügyészségen a whiskysdobozbotrány

Megérkezett a Legfőbb Ügyészségre az elszámoltatási kormánybiztos beadványa, döntés azonban még nincs az ügyben. Polt Péter legfőbb ügyésztől Budai Gyula a múlt héten kérte a HM-es vesztegetési ügyben a vallomások kivizsgálását.

Budai: Az ügyészség megpróbálta eltussolni Juhász vesztegetési ügyét

Polt Péter legfőbb ügyészhez fordult az állítólag Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszternek juttatott vesztegetési pénzekkel kapcsolatban az elszámoltatási kormánybiztos.

Tovább bonyolódik a vesztegetési ügy

Vizsgálatot rendelt el a katonai főügyész a Budapest Katonai Ügyészségen a vesztegetési ügyben keletkezett, a tanúvallomásokat tartalmazó jegyzőkönyvek nyilvánosságra kerülése miatt.

Étkezési jegyek elsikkasztásával gyanúsítanak egy főtisztet

Étkezési jegyek elsikkasztásával gyanúsítja a Budapesti Katonai Ügyészség Török Imre mérnök alezredest, a Magyar Légierő tervező főtisztjét.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Korrupció a HM-ben

Korrupció a HM-ben

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI