Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. [X]
Találatok: [52]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Letöltendőt kaptak a korrupt parkolóőrök

Letöltendő börtönbüntetésre ítélt kilenc egykori fővárosi parkolóőrt, egy ellenőrt, valamint a parkolási társaság ellenőrzési csoportvezetőjét a Fővárosi Törvényszék szerdán bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett vesztegetés elfogadása miatt

Fenyegetik a parkolási botrány koronatanúit

Életveszélyesen megfenyegették azt a két férfit, akik közreműködtek a parkolási maffia lebuktatásában.

Százmilliókat vághattak zsebre a korrupt parkolóőrök

Monstre per készülődik a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. (BÖP) parkolóőreinek korrupciós ügyében – írja a Magyar Nemzet.

Vádra várnak a csaló parkolóőrök

Vádlottak lesznek a Blikk által leleplezett, zsebre bírságoló parkolómaffia tagjai. A BRFK-n tegnap iratismertetést tartottak az ügyben, amelynek 23 gyanúsítottja van.

Vádemelés 8 korrupt kerékbilincselő ellen

A Budapesti Nyomozó Ügyészség vádat emelt F. Kálmán, a Terézvárosi Közterület-felügyelet volt vezetője és további 7 társa ellen vezető beosztású hivatalos személy által hivatali helyzetével visszaélve, üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntette és hivatali visszaélés bűntette miatt.

Még dolgozik a korrupt őr

Még tart a nyomozás a felvételek alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

Kilenc parkolóőrt gyanúsítanak korrupcióval

Információink szerint legalább három volt budapesti parkolóőrt vettek őrizetbe a BRFK gazdaságvédelmi főosztályának nyomozói szerda hajnalban.

Sokmilliós kolbászpénz a korrupt parkolóőröknek

Negyven boltos és öt parkolóőr gyanúsított abban a nyomozásban, amelyet hamarosan vádemelési javaslattal zár le a BRFK, mondta egy interpellációra Tállai András önkormányzati államtitkár.

Kirúgták a korrupt parkolóőrt

A leleplező fényképeket a Blikk, a filmfelvételeket két tévé is publikálta a napokban, ezért a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. kivizsgálta az ügyet és fotókon szereplő két parkolóőrból az egyiket elbocsátotta, a másikat pedig felmentette.

Újabb parkolási korrupció a fővárosban? + Leleplező videó

Zsebben viszik ki a napi parkolódíjat az őrök az egyik angyalföldi autószalonból és szervizből a Hír Televízió birtokába került felvétel szerint.
Találatok: [52]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI