Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Budapesti Temetkezési Intézet Rt. [X]
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Jutalmak a fővárosi cégeknél

A csőd szélén táncoló fővárosi önkormányzat az idén – eddig – összesen 342 millió forintot fizetett ki a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) kötelékébe tartozó cégek alkalmazottainak prémium, ösztönzés és jutalom címén.

Az adóhatóság nyomoz a fővárosi temetkezési intézet ügyében

A Fővárosi Főügyészség a számvitel rendjének megsértése miatt is nyomozást rendelt el a Budapesti Temetkezési Intézet (BTI) Zrt. gazdálkodásával kapcsolatban - jelentette be Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Jobbikos feljelentés a temetkezési intézetnél történtek miatt

Hűtlen kezelés, hanyag kezelés és hivatali visszaélés gyanújával feljelentést tett Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő csütörtökön a legfőbb ügyésznél a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt.-nél történtek miatt. A Főpolgármesteri Hivatal közölte: az ügyben hónapok óta tart a nyomozás.

Nyomozás a temetkezési intézetnél

Elrendelték a nyomozást Budapesti Temetkezési Intézet ügyében a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanújával megtett jobbikos feljelentés nyomán, áll a párt közleményében.

Hűtlen kezelés miatt tett feljelentést a Budapesti Temetkezési Intézet

A Csömöri Temetkezési Szolgálat Kft. megvásárlása jelentős gazdasági érdeksérelmet jelentett - állítja a Budapesti Temetkezési Intézet.

Feljelentést tett a Budapesti Temetkezési Intézet

Feljelentést tett hétfőn a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. ismeretlen tettes ellen, különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztályán a Csömöri Temetkezési Szolgálat Kft. megvásárlása miatt.

Koporsótender testre szabva

Rendkívüli ülésen tárgyalta tegnap a Budapesti Temetkezési Intézet felügyelő bizottsága a lapunkban feltárt ügyeket. A különös luxuskiadásokra és furcsa beszerzésekre a cég vezetése igyekezett magyarázatot adni, de alapjaiban nem cáfolták meg írásunkat. Időközben kiderült, a koporsóbeszerzések körül sem tiszta minden.

Vizsgálat és feljelentés temető-ügyben

Névtelen feljelentésnek nevezi a Fővárosi Önkormányzat azt a jókora, bizonyítékokkal ellátott szakmai anyagot, amelyben a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt-nél történteket dokumentálja. Amint arról lapunkban beszámoltunk, luxuskiadások sorára, különös beszerzésekre és más visszásságokra derült fény a cégnél.

Édes életet élnek a holtak között

Miközben egyre magasabbak a temetkezési költségek, a fővárosi kegyeleti szolgáltató nem takarékoskodik saját jóléti kiadásain. A lapunk birtokába jutott belső vizsgálati dokumentumok szerint a Budapesti Temetkezési (BTI) Zrt. új vezetése szinte semmilyen luxust nem tagad meg magától.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI