Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
CÉH Tervező [X]
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Újabb 725 millió mérnök-tanácsadóra a kormány sportlétesítmény-fejlesztési beruházásához

A kormány grandiózus sportlétesítmény-fejlesztési programjában újabb eredményt hirdetett ki a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK). A tervezett evezősközpont és a diákváros beruházásához kerestek mérnöktanácsadót, és az egyetlen, a CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő zRt.-től beérkező ajánlat nyert is. A minőség 60, a ár 40 százalékban döntött. És a CÉH a KKBK által becsült nettó 735 millió forint helyett nettó 725 millió forintért végzi majd el a munkát. Nekik kell ellátni a mérnök-tanácsadói-, tervellenőri-, költségellenőri- és fenntarthatósági feladatokat a beruházás előkészítésétől a kiviteli tervek elkészültéig.

Még egy kis pénzt elvitt a 16,5 milliárdos telekre álmodott atlétikai stadion

Ahogyan korábban a Magyar Nemzet cikke alapján beszámoltunk róla, sem a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., sem a minisztériumok nem voltak hajlandók elárulni a lapnak, hogy mi lesz a sorsa annak a Dunához közeli, 16,5 milliárd forintért vásárolt területnek, amit a tervezett 2024-es budapesti olimpia egyik fő helyszínének nézett ki a kormányzat.
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Akták

Budapest 2024 olimpiai pályázat

Budapest 2024 olimpiai pályázat

// A 2024. évi nyári olimpiai játékok megrendezés jogáért az ajánlattételi verseny 2015. január 15-én indult el. A többlépcsős pályázat nyertesét a Nemzetközi Olimpiai Bizottság a perui Limában dönti...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI