Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Charter Corporation LLC [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Nyomozók vizsgálódnak a Malévnél - a volt vezetőség is érintett?

Három nagy értékű, egyenként is több száz millió forintos tanácsadói szerződést vizsgál a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI). A feljelentést Martin Gauss, a Malév vezérigazgatója tette még idén februárban a légicég átvilágítását követően.

Csontvázak a Malévnál

Megtisztítani a céget az előző vezetés által otthagyott csontvázaktól, felszámolni a pazarló tevékenységeket, stabilizálni a pénzügyeket, majd csatlakozni egy erős európai légitársasághoz – Martin Gauss vezérigazgató szerint ez az útiterv a Malév megmentésére.

A Malév igazgatója nyomoztat a milliók után

"Már több mint egy hónapja feljelentést tett Martin Gauss, a Malév vezérigazgatója a Nemzeti Nyomozó Irodánál (NNI) a légitársaságnál eltűnt, több mint 800 millió forint ügyében" - közölte a Malév.

A Malév tovább hallgat

Feljelentést, illetőleg hatósági bejelentést tett lapunk cikke nyomán a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) az országos rendőrfőkapitánynál, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél és a legfőbb ügyésznél a Malévnál eltűnt több mint nyolcszázmillió forint ügyében.

Hallgatag a légitársaság

Lapunk cikke nyomán feltételezett jogellenes cselekmény elkövetése miatt az országos rendőrfőkapitánynál, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél és a legfőbb ügyésznél tett hatósági bejelentést tegnap a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ).

Feljelentés a Malév nyolcszázmilliója ügyében

Bilincsbe a felelősökkel – így kommentálta Csorba Attila, a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet elnöke a Malév rejtélyes nyolcszázmilliós ügyét.

A Malév rejtélyes nyolcszázmilliója

A PricewaterhouseCoopers előtt is rejtély, hogy a Malév 2007-ben miért fizetett több mint nyolcszázmillió forintot a Charter Corporation LLC nevű cég számára.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI