Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Cigányság Foglalkoztatásáért Kht. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Trükkök sora tarkítja Kolompár büntetőügyét

Többszörösen is érintett Kolompár Orbán roma vezető abban a vád szerint 145 millió forintos pályázati visszaélésben, amelyért hamarosan bíróság elé kell állnia. Az Országos Cigány Önkormányzat elnöke nemcsak pályázott a később eltűnt pénzre, hanem az ügyészség szerint saját cége által kibocsátott fiktív számlákkal próbált trükközni.

145 millió jogtalan megszerzésével vádolják Kolompárékat

Jogosulatlanul vett fel több mint 145 millió forintot Kolompár Orbán és öt társa olyan foglalkoztatási pályázatokon, amelyeknek a célja eredetileg a hátrányos helyzetűek munkához juttatása lett volna.

Végrehajtás Kolompár civil szervezetei ellen

Nem elég, hogy súlyos korrupciós bűncselekménnyel vádolják Kolompár Orbánt, a bukás szélére sodródott cigány vezető két civil szervezete ellen még végrehajtási eljárást is elrendelt az adóhatóság, miután jelentős tartozást halmoztak föl.

Kolompár tagadja a sikkasztást

Az atv.hu értesülése szerint "szabálytalansági eljárást" folytat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke, Kolompár Orbán szervezete, illetve partnerszervezetei által 2005-ben megnyert 255 millió forintos pályázati forrás sorsával kapcsolatban.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI