Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Confektor Kft. [X]
Találatok: [3]  Oldalak:   1

3,925 milliárdot költ egyedi belsőépítészeti kiadásokra a kormány a Várba költözés előtt

Megírtuk, két és fél hónapot csúszhat a felújított és átalakított Karmelita kolostor átadása. A Miniszterelnökség budavári elhelyezésével összefüggésben a kolostor átépítési munkálataira, illetve a kapcsolódó beruházások megvalósítására 13 milliárd 298 millió 825 ezer forint értékben kötött szerződést a tárca a Confector Mérnökiroda Kft.-vel, ám idén szeptember 13-án módosították a teljesítési határidőt.

Hónapokat csúszhat Orbán Várba költöztetése

Két és fél hónapot csúszhat a felújított és átalakított Karmelita kolostor átadása – tudta meg a 24.hu a Miniszterelnökség legfrissebb közzétételi listájából.

A Várkerület nem akarja megkopasztani a Várban építkező kormánycéget

Nagyon nagylelkűen támogatja a kormányzati építkezést a fideszes vezetésű I. kerületi önkormányzat. A polgármester 75 milliós biztos bevételtől is szívesen eltekint, csak hogy zökkenőmentesen épülhessen a Miniszterelnökség Budai Várban tervezett új épülete.
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Akták

Nemzeti Hauszmann terv és a minisztériumok Várba költözése

Nemzeti Hauszmann terv és a minisztériumok Várba költözése

A 2015 májusában hivatalosan is megkezdődő beruházást a Nemzeti Hauszmann Terv keretei között mintegy 200 milliárd forintból valósítják meg. A terv programjának első üteme tartalmazza a teljes miniszterelnökségi...
Budavári lakásügyek és kedvezmények

Budavári lakásügyek és kedvezmények

2016 decemberében tárta fel az Index, hogyan jutottak messze áron alul önkormányzati lakások bérleti jogához az első kerületben, a Várban a Fideszhez, vagy a fideszes polgármesterhez közel állók....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI