Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Csabai Lászlóné [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Egy mintaszerű környezetvédelmi projekt – csődben az észak-magyarországi hulladékgazdálkodási program

A 2006-ban indult észak-magyarországi hulladékgazdálkodási régiós program a teljes csőd küszöbén áll. A begyűjtött szelektív hulladék 95 százaléka a lerakókban végzi, a hulladékkezelő cég számláját már a NAV inkasszálja, a tulajdonos önkormányzatok társulásának bankszámlájáról pedig a projekt önrészét finanszírozó bank veszi le a pénzt. Pedig a 34 milliárdos nagy bizniszt teljes politikai egyetértés övezte – igaz, talán nem a szakmai szempontok tekintetében.

Százmilliót fizettek ki a választások előtt jutalmakra Nyíregyházán

Elkezdtek kiesni a csontvázak a szekrényből Nyíregyházán, állítja az új polgármester, aki szerint a választások előtt százmillió forint jutalmat fizettek ki a hivatal dolgozóinak és önkormányzati cégek munkatársainak.

A szocialisták félmilliárdos "reklám-bulija" nyíregyházán - A Fidesz a "fű alatti" szerződésről

A szabolcsi megyeszékhely hétfői önkormányzati testületi ülésén, a 'két közgyűlés között történtek' napirendi pontnál felszólalásában Dr. Vinnai Győző a Fidesz MPSZ-KDNP városi frakcióvezetője bemutatta a közgyűlésnek azt a szerződést, mely a város tulajdonában lévő Városkép Kht. és egy budapesti székhelyű reklámcég között köttetett, 10 év időtartamra, 500 millió forint értékben - közölte a Fidesz helyi szervezete.

Titokban adta el Nyíregyháza reklámfelületeit az önkormányzat

A fővárosi Városkép Kht. félmilliárd forintért értékesítheti a város reklámfelületeit tíz éven keresztül. Az ellenzék nem érti, miért nem tudott a szerződés megkötéséről senki, szerinte lett volna jobb ajánlat.

Közbeszerzés nélkül, titokban átjátszott reklámfelületek

Közbeszerzés nélkül, titokban adta át tíz évre Nyíregyháza összes közterületi reklámhelyét egy baloldali kötődésű vállalkozásnak a város médiacége. – A félmilliárdos szerződés törvényellenes, követeljük annak felfüggesztését – jelentette ki lapunknak Vinnai Győző, a nyíregyházi közgyűlés ellenzéki frakcióvezetője.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI