Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Csáky Bernadett [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Szilvásy apósától vásárolták a festményeket

Öt olajfestményt vett Szilvásy György apósától, Csáky Lajos festőművésztől a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. A 10 millió forintra taksált kollekció azóta a Magyar Sport Háza tanácstermének falát díszíti. A BMSK vezérigazgatói posztján éppen néhány hete hosszabbította meg Szilvásy előterjesztésére öt évre Hajdu Endre megbízatását a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács.

A Szilvásy klán bebetonozta magát

Április 1-től újabb öt évre Szilvásy György bizalmi embere lesz a hajdani kormányzatinegyed-beruházásért is felelős állami vállalat vezérigazgatója.

Mennyit keres új munkahelyén Szilvásy? Az állami vállalat titkolja

Szilvásy György a korábbi főigazgatói munkakört betöltő munkavállalóval azonos munkaszerződési feltételekkel és juttatásokkal áll alkalmazásban a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél - ilyen szűkszavúan reagált az MNV a Fidesz felszólítására, hogy hozza nyilvánosságra az egykori titokminiszter fizetését.

Fidesz: ne legyen Szilvásy feleségéből államtitkár

A Fidesz felszólítja a pénzügyminisztert, hogy vonja vissza Szilvásy György feleségének, Csáky Bernadettnek a jelölését a pénzügyi tárca szakállamtitkári posztjára - mondta a Fidesz frakcióigazgatója sajtótájékoztatóján. Csáky Bernadett egy szakmai karrier állomásaként lett a pénzügyi tárca szakállamtitkára – reagált Daróczi.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI