Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

csalás highlight_off

Intézmények:

Budapest Főváros Önkormányzata highlight_off
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tarlós újabb OLAF-jelentést kérhet ki

Felkérte a Fővárosi Közgyűlés Tarlós István főpolgármestert arra, hogy kikérje a „Budapest Szíve” programmal kapcsolatos Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentést.

Tarlós: 2010 után nem nagyon merült fel korrupciógyanú a 4-es metrónál

Tarlós István szerencsétlen dolognak tartja, hogy még nem került nyilvánosságra a 4-es metró beruházásának gyanús ügyeit taglaló OLAF-jelentés, mert addig folyamatos a zavarkeltés, a kétértelmű állítások, a mosakodás. A főpolgármester a kormánypárti Magyar Idők keddi számában megjelent interjúban elmondta, a jelentés tartalmát illetően teljes az egyetértés a kormány és a városvezetés között.

4-es metró: az OLAF cáfolja Lázárékat

A hivatal álláspontja szerint nem igaz, hogy súlyos szabálytalanságok kizárólag 2010 előtt voltak. A Fidesz is sáros lehet.

Az OLAF szerint csalások miatt 93 milliárd forintot kéne visszafizetnünk Brüsszelnek

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) álláspontja szerint Magyarországnak vissza kéne fizetnie egy jelentős összeget az EU költségvetésébe, miután komoly aggodalmak merültek fel a metróépítési projektekkel kapcsolatban. Az erről szóló jelentés a Politico birtokába került. Az OLAF álláspontja szerint Magyarországnak 300 millió eurót, azaz több mint 93 milliárd forintot kéne visszafizetnie Brüsszelnek.

Nyomozást rendelt el az ügyészség a Budapest Szíve program miatt

Az uniós csalásellenes hivatal, az OLAF fordult a magyar hatóságokhoz, mert visszaélésgyanús ügyeket talált az uniós pénzeket is felhasználó belvárosi projektnél. Az V kerület szerint az OLAF félreérti a helyzetet, rosszul értelmezi az iratokat.

Az ügyészség vizsgálja az V. kerületi csalásgyanúról szóló EU-iratokat

Az EU csalás elleni nyomozói lefordították magyarra, hogy milyen problémákat találtak egy 15 milliárdos fővárosi fejlesztésnél, a Budapest Szíve nevű projektnél. Az iratok a Fővárosi Főügyészség előtt vannak, itt dől el, indul-e nyomozás az ügyben.

Tarlósék az elődjeikre fognak mindent

A Budapest Szíve Program 2. ütemének közbeszerzési eljárása 2009-ben, a "Demszky-Hagyó-Steiner korszakban" történt, ezért őket kell a részletekről megkérdezni - reagált a DK-s Gy. Németh Erzsébet szavaira Kocsis Máté, a főváros önkormányzati és rendészeti tanácsnoka.

Az EU csalásellenes nyomozói elmeszelték a Budapest Szívét

A magyar ügyészséghez és az Európai Bizottsághoz fordult az EU csalás elleni hivatala egy 15 milliárdos fővárosi fejlesztésnél, a Budapest Szíve nevű projektnél talált problémák miatt. Az OLAF tavaly év végén zárta le a nyomozást, közbeszerzések miatt vizsgálódtak.

Folytatódik Hagyó Miklós pere

A nyári ítélkezési szünet után folytatódik a Hagyó-per tárgyalása kedden a Kecskeméti Törvényszéken. Hagyó Miklóst, Budapest egykori szocialista főpolgármester-helyettesét és 14 társát folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>