Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
Császár Mihály [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Nem nyomoznak tovább a csepeli MSZP vezetője ellen

Megszüntették a szocialisták csepeli szervezetének vezetője, Szenteczky János elleni nyomozást. Az ügyészség az úgynevezett lakásügyben a csepeli MSZP-elnök ártatlanságát állapította meg.

Csepel új polgármestere a legfőbb ügyészhez fordul a lakásügyek miatt

A legfőbb ügyészhez kíván fordulni Németh Szilárd, a kerület új polgármestere a korábbi önkormányzati ciklus ügyei miatt.

Feljelentés Csepelen

Hűtlen kezelés, csalás, közokirat-hamisítás és közérdekű adattal való visszaélés alapos gyanújával tegnap tett feljelentést a Fidesz a XXI. kerületi rendőrségen a volt csepeli rendőrkapitány 3 milliós lakásszerzési ügyében – értesült lapunk. Eközben kiderült, Császár Mihály volt kapitányt tanúként hallgatták ki egy 1998-as robbantásos merénylet ügyében is.

Bűnpártolást gyanítanak

Már nemcsak emberölés, hanem bűnpártolás miatt is folyik nyomozás a csepeli kettős gyilkosság ügyében. A Magyar Nemzet információi szerint ráadásul egy olyan típusú marokfegyverrel oltották ki a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola intézményvezetőjének és tanárának az életét, amilyet korábban szolgálati fegyverként használtak a rendőrök.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI