Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
Hoppál Péter [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Feljelentés: okirathamisító pécsi fideszesek?

Okirathamisítás gyanúja miatt a Legfőbb Ügyészséghez fordulnak volt pécsi Fidesz tagok, miután véleményük szerint Hoppál Péter jogtalanul vett részt és szavazott másnak kiadva magát a párt 2006-os rendkívüli kongresszusán.

Okirat-hamisítás a Fidesz-kongresszuson? Tovább gyűrűzik a fantomtag-botrány

Az MSZP szerint Hoppál Péter csak a Fidesz alapszabályába ütköző módon pótolhatta Keszthelyi Jánost a 2006. májusi Fidesz-kongresszuson, ráadásul a pártba csak 2006. novemberében lépett be.

Választási csalással vádolják a Fideszt

Választási csalással vádolt egy fideszes képviselőt egykori kampánystábjának tagja az egyik nyíregyházi városi televízió felvételén.

Fideszes fantomszavazás?

Nemcsak az SZDSZ elnökválasztó országos gyűlésén történt fantomszavazás, hanem a Fidesz 2006. májusi kongreszszusán is - állítja egy, a Hírszerző internetes portálon ismertetett névtelen levél.

"Technikai malőr" - Mégsem volt fantomküldött a Fidesz-kongresszuson?

A Fidesz regionális pártigazgatója szerint csupán egy technikai malőr miatt vett részt Hoppál Péter pécsi fideszes politikus más néven a párt 2006 májusi kongresszusán.

Más nevén szavazott a fideszes?

Más néven, jogtalanul szavazott a Fidesz 2006-os kongresszusán Orbán Viktor egyik pécsi pártfogoltja – állítja a Hírszerző.

A mohácsi fantomküldött - SZDSZ-botrány a Fideszben?

Egy,‭ ‬az SZDSZ vezetését hiteltelenítő ügyhöz hasonló fideszes visszaélésről beszámoló levél jutott a Hírszerző birtokába.‭ ‬Az állítólagosan pécsi Fidesz tagok által írt levél szerint a párt egyik mohácsi politikusa más helyett szavazott a párt‭ ‬2006-os kongresszusán.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI