Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
Kemecsi László [X]
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Továbbra sem tudni, hol bujkál a Kun-Mediátor vezetője

Mintegy négyszáz feljelentés érkezett a Kun-Mediátor-üggyel kapcsolatban eddig a nyomozás során, de ez a szám folyamatosan növekszik - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

Két napja még remek ajánlatai voltak a csaló karcagi cégnek

Március 13-án még törökországi luxusút befizetésére buzdította a nyaralni vágyókat, márciusban pedig új irodát is nyitott Debrecenben a Kun-Mediátor Kft., amelynek ügyében azóta sikkasztás gyanújával nyomozást indított a rendőrség. A családi vállalkozásnak pénzügyi tevékenységre nem volt engedélye, mégis nagy hozamokat ígért. Eddig 195-en tettek feljelentést ellene.

Újabb pénzügyi botrány két miniszter városában

Milliárdos csalást követhett el egy karcagi utazási iroda, amely állítólag magas hozamot ígérő befektetésekkel is foglalkozott, holott erre nem volt engedélye. A cég tulajdonosa meglépett, és magával vitte a befektetők pénzét is. Az ügyben a rendőrség sikkasztás gyanújával nyomoz.
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Akták

Kun-Mediátor ügy

Kun-Mediátor ügy

2015. április 14-én a karcagi Kun-Mediátor utazási iroda és ál-brókercég ügyfelei nem fértek hozzá befektetett pénzükhöz, mivel a cég vezető tulajdonosa, Dobrai Sándorné “Marcsika” eltűnt....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI