Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
Keresztes Imre [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Főügyészt jelentett fel az MSZP

A szocialisták szerint a Központi Nyomozó Főügyészség vezetőjének élettársa biztosítási csalásban lehet érintett.

Barátnője csalási ügyével támadja a főügyészt az MSZP

Feljelentést tett az MSZP Demokrácia Központja Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője ellen kötelességszegés és bűnpártolás gyanúja miatt, mert szerintük "élettársa révén érintett lehet egy több száz millió forintos biztosítási csalásban".

"Védhetetlen helyzetbe került a főügyész"

Biztosítási csalási ügybe keveredett a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője – legalábbis az MSZP szerint. A párt egyik képviselője ezzel kapcsolatban írásbeli kérdést intézett a főügyészhez.

Lemond-e a vádhatóság vezetője?

Továbbra sem tudni, hogy kihallgatja-e tanúként a rendőrség Keresztes Imrét, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF) vezetőjét a 300 millió forintos csalási ügyben. A főügyész "hölgyismerősét" érintő bűncselekmény-sorozat kapcsán számos megválaszolatlan kérdés maradt. A rendőrség egyelőre nem tudja, mikor fejeződhet be a nyomozás.

Csalás egy biztosító nevében

Különösen jelentős kárt okozó csalás bűntette miatt folyik nyomozás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon egy biztosító munkatársnője ügyfeleinek panasza miatt. A gyanúba keveredett asszony - a Generali biztosító feljelentése szerint - a Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF) vezetőjének, dr. Keresztes Imrének az élettársa, fia pedig a BRFK gazdaságvédelmi nyomozója.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI