Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
Kiss Bálint [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

MÁV ÁBE: lezárták a nyomozást

Lezárta a nyomozást a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) ügyében a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP), az ügy iratait a nyomozó hatóság vádemelési javaslattal elküldte a Fővárosi Főügyészségnek. Kiss Bálint, a MÁV ÁBE intézőbizottságának elnöke, korábbi elnök-vezérigazgatója és társai ügyében sikkasztás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt két éve indult nyomozás.

Szabadlábon védekezhet a MÁV-ÁBE vezérigazgatója

Ötvenöt millió forintos óvadék ellenében szabadlábra helyezték a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) egykori elnök-vezérigazgatóját, Kiss Bálintot, akit társaival együtt egymilliárd forintos sikkasztással gyanúsítanak – erősítette meg a férfi ügyvédje csütörtökön.

Dominikába is ment pénz a MÁV Biztosítótól

Napokon belül átutal 660 millió forintot a pénzügyőrség a MÁV Általános Biztosító Egyesületnek a biztosító volt elnöke és társai ellen folyó nyomozás alatt eddig lefoglalt összegből.,

Milliárdos sikkasztás, négyen előzetesben

Előzetes letartóztatásba helyezett a Pesti Központi Kerületi Bíróság nem jogerős ítéletében a MÁV Általános Biztosító Egyesületénél elkövetett egymilliárdos sikkasztással vádolt hat személy közül négyet, köztük a biztosító elnök-vezérigazgatóját.

Egymilliárd forintos sikkasztás

A pénzügyőrség eljárást indított a MÁV ÁBE vezetői ellen, az elnököt is őrizetbe vették.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI