Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
Kóka János [X]

Kóka János

Kóka János

1972. július 5-én született Budapesten. Nős (felesége Ruzsovics Ágnes), egy gyereke van (Bianka, 1995). A Temesvári Pelbárt Ferences Gimnáziumban érettségizett Esztergomban, majd 1996-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett diplomát.

Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Három éve nyomoznak, de még mindig nincs felelőse az SZDSZ félmilliárdos csalásának

Hiába tart több mint három éve, még mindig nincs gyanúsítottja annak a különösen nagy kárt okozó csalás miatt folyó nyomozásnak, amit a már megszűnt SZDSZ tartozásai ügyében rendelt el az ügyészség. A parlamentből 2010-ben kiesett liberális törpepárt ugyanis több százmillió forint adósságot halmozott fel, amit elfelejtettek visszafizetni.

"Judit, hogy megfiatalodtál!"

Tisztújítástól fejhullásig - személyi következményei is lehetnek az SZDSZ belső vizsgálatának, amely a tavalyi elnökválasztó küldöttgyűlésen szavazó álküldöttek ügyét volt hivatott feltárni.

Gyurcsány magára hagyja Kóka Jánost?

Az SZDSZ Országos Tanácsának ülésén ismét egymásnak feszültek Kóka János hívei és a pártelnök ellenfelei.

Kivárnak az SZDSZ-botrány szereplői

Időhúzással operál az SZDSZ-botrány kapcsán Kóka és Fodor is, így egyelőre bizonytalan a választási csalás gyanúja miatt kirobbant válság végkimenetele.

Botrány ide vagy oda, nem számít – összezárta sorait az SZDSZ

Kiállt a pártvezetés mellett az SZDSZ országos tanácsa. Az elnökválasztási botrány óta először összehívott testület ülése után Kóka János azt mondta, hogy az ügyben indított vizsgálat március 12-i zárása után döntenek a további lépésekről.

A népszavazásig nem fedi fel titkát az SZDSZ

Csak a népszavazás után, március 12-én zárul le az SZDSZ-ben az a belső vizsgálat, ami arra a keresi a választ, hogy volt-e csalás a párt tavalyi elnökválasztásán, az eredmény így nem befolyásolja a népszavazást.

Próbálják menteni Kóka Jánost

A jövő hét elejére, de akár már most hét végén lezárulhat az a belső vizsgálat, amely az SZDSZ elnökválasztási csalásának körülményeit hivatott felderíteni – értesültünk.

Kiváróterem

Időhúzással operál az SZDSZ-botrány kapcsán Kóka és Fodor is, így egyelőre bizonytalan a választási csalás gyanúja miatt kirobbant válság végkimenetele.

Kóka visszatáncolt: semmiféle tisztújítás nem lesz az SZDSZ-ben?

A jelek szerint sem látszólagos, sem valóságos tisztújítás nem lesz az idén az SZDSZ-ben, annak ellenére, hogy Kóka János a múlt hét végén még azt mondta: ha bebizonyosodik a liberális párt vezetésében egyébként erős gyanú, hogy csalás történt az őt a párt elnöki székéig repítő tisztújító küldöttgyűlésen, kész ismét ringbe szállni a liberális párt elnöki tisztségéért.

Ellencsapásra készül Kóka?

Az SZDSZ-es elnökválasztási csalás ügyében zajló belső vizsgálat – úgy tudjuk – napokon belül lezárul. Jüttner Csaba, a párt szabolcsi elnöke, nem mellesleg „izmos kókista”, hamar eredményt fog produkálni; a cél, hogy az ügy mihamarabb lekerüljön a napirendről.
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI