Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Helyek:
Mezőkovácsháza [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Hadházy betört Simonka birodalmába, feljelentést tesz

Egy Simonka György fideszes politikushoz köthető alapítvány (a Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány) félmilliárd forintos pályázatához gyűjtöttek aláírásokat egy tótkomlósi színházi előadáson, most Hadházy Ákos független képviselő feljelentést tesz okirathamisítás miatt, mert álláspontja szerint a civil szervezetnek a saját rendezvényein kellett volna a résztvevők jelenléti íveit vezetni.

Rossz helyen gyűjtötték az aláírásokat, csúnyán meglakolhatnak érte

Szlovák színházi esten gyűjtöttek aláírásokat egy félmilliárdos uniós projekt fejléces papírjára Tótkomlóson, az ív egy helyi képviselőnél landolt. A politikus szerint csalás történhetett, az uniós program teljesítését akarhatták így igazolni.

A pók visszabontja hálóját – Simonka és a medgyesegyházi ipari park 2.

Simonka György fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésével és bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatti meggyanúsításával párhuzamosan a hozzá közel álló cégek leválnak a medgyesegyházi ipari parkról. A pók eddig szőtte, most pedig, úgy fest, visszabontja hálóját.

Elfogták Mezőkovácsháza MSZP-s expolgármesterét

Elfogta a rendőrség a körözés alatt álló Szarvas Attilát, aki az előző ciklusban Mezőkovácsháza polgármestere volt, erősítette meg a rendőrség kedden.

Elfogták a börtön elöl bujkáló Szarvas Attilát

A Hír6.hu információi szerint a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kedden elfogták Szarvas Attila többszörösen körözött személyt, aki letöltendő börtönbüntetése elöl menekült.

Elfogták egy faluban az MSZP által támogatott polgármestert

Elfogta a rendőrség a körözés alatt álló Szarvas Attilát, aki az előző ciklusban Mezőkovácsháza MSZP által támogatott polgármestere volt – erősítette meg az MTI értesülését a rendőrség.

Elfogatóparancs a volt polgármester ellen - Ki tudja, merre

Gazdasági bűncselekmények miatt 2006. november közepén kellett volna börtönbe vonulnia a szocialisták által korábban támogatott Szarvas Attila volt mezőkovácsházi polgármesternek, aki tavalyelőtt majdnem parlamenti képviselő is lett.

Szarvas: vadászat 3. - Egy nem minden gyanún felül álló ember tündöklése és bukása

A szökésben lévő és az elfogatóparancs elől bujdosó Szarvas Attila nem csupán a szocialisták által támogatott mezőkovácsházi polgármester volt, hanem 2006-ban kis híján országgyűlési képviselő is lett - MSZP színekben.

Szarvas: vadászat 2. - Hol bujkál a börtönre ítélt mezõkovácsházi expolgármester?

Közel két héttel ezelõtt az egész honi sajtóban elsõként írt a Hír6 arról, hogy jogerõsen börtönbüntetésre ítélték az egykori mezõkovácsházi polgármestert, Szarvas Attilát.

"Politikai-gazdasági maffia": jogerős börtönbüntetése elől szökik az MSZP-közeli politikus

A Békés Megyei Bíróság nemrégiben elfogatóparancsot adott ki Szarvas Attila, volt mezőkovácsházi polgármester ellen, akit három rendbeli gazdasági előny jogosulatlan felhasználásának bűntette és folytatólagosan elkövetett társadalombiztosítási csalás bűntette miatt letöltendő börtönbüntetésre ítéltek.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Simonka-ügyek

Simonka-ügyek

Több vonatkozásban is gyanús az a Simonka György fideszes országgyűlési képviselővel kapcsolatban álló szövevényes céghálózat, amelynek ügyében több nyomozás is folyik. Sajtóhírek szerint törvénytelenül...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI