Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

csalás highlight_off

Intézmények:

Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Ajánlóívek: hamisítani lehetett, késni nem

Aláírásokat cserélgettek/adtak-vettek a kisebb pártok - derült ki először a 444.hu cikkéből. A VS.hu is kapott hasonló jelzést: az Élőlánc képviselőjelöltjei is beszéltek arról, hogy megkörnyékezték őket. A tét nem volt kicsi, hisz az országos lista alsó hangon is 149 milliót ér.

Káosz az egykori Csurka-cégeknél

Stiklikkel működtette cégcsoportját Csurka István MIÉP-elnök. A hitelezőknek jó, ha fillérek jutnak.

Folytatódik a kopogtatócédula-ügy

A januári ferencvárosi időközi országgyűlési választás kapcsán indított nyomozás meghosszabbítását kérte az ügyészségtől a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) - értesült lapunk. Úgy tudjuk két hónappal tolnák ki a választás rendje elleni bűncselekmény gyanújával a kopogtatócédulák ügyében indított nyomozás határidejét.

Zuschlag koalíciója

A civil szervezetek laza támogatási, valamint formális ellenőrzési rendszere nem új keletű, kizárólagos szocialista találmány.

Készek a szavazólapok Ferencvárosban

Miközben tegnap már megérkeztek a ferencvárosi időközi voksolás kinyomtatott szavazólapjai a választási irodára, rajtuk a hat, jogerősen induló jelölt nevével, élénk nyilatkozatháború dúl a pártok között arról, melyikük követhetett el csalást és kinek kellene emiatt visszalépnie.

"Már induláskor számítottunk a szélsőjobb erőteljes megjelenésére"

A Jobbik azon tevékenységére utalva, amelyben ők azt állították, hogy a Fidesz 415 kopogtatócéduláját adta át a MIÉP-nek hozzátette: "a felmerülő problémákra a demokrácia keretein belül kellett volna megoldást találni, nem pedig úgy, hogy valaki egy választási bizottság tagjaként önkényesen rendőrt, nyomozót, bírót játszik."
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>