Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Intézmények:
Oktatási Minisztérium (OM) [X] Kapcsolódó szervezet
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Lehull a lepel az OKM-botrányról

Perdöntő részletek jutottak birtokunkba a február óta zajló korrupciós botrányból az oktatásügyi tárcánál. Havas Gábor, a Romaversitas Alapítvány egykori elnöke vall eltűnt milliókról, törvénytelen versenyeztetésről és a szocialisták elárult esélyegyenlőségi ügyéről.

Szembement magával Hiller – tagadja a milliók eltűnését

Tagadja az oktatási miniszter, hogy közpénz tűnt volna el a tárcájánál, pedig korábban egyszer már elismerte, hogy bűncselekmény történhetett.

A Katapult-botrány - Készpénznek vették

Felfüggesztette hivatalából az iskolai integráció támogatására létrejött esélyegyenlőségi főigazgatóság vezetőjét Hiller István, miután minisztériuma szabálytalanságokat észlelt a Katapult Mentorprogram felügyeleténél.

Boszorkányüldözés az Oktatási Minisztériumban

Bizonytalan szóbeli vádakon kívül semmilyen konkrét alapja nincs annak az Oktatási és Kulturális Minisztériumban (OKM) kipattant botránynak, ami az esélyegyenlőségi főigazgató csütörtöki felfüggesztéséhez vezetett.

Újabb botrányos ügy Hiller tárcájánál – korrupciógyanús pályázat

Korrupció gyanúja miatt visszavonta az oktatási tárca azt a 140 millió forint összegű pályázatát, amelynek beadási határideje hétfőn járt le – közölte Mohácsi Viktória...

Milliós pályázati források landoltak a főigazgató körébe

Tovább dagad a csalási botrány a Hiller István vezette Oktatási Minisztériumban. A tárcától kiszivárgott dokumentumok tanúsága szerint nem csak Borovszky Tímeához, az Esélyegyenlőségi Főigazgatóság vezetőjéhez köthető cégek részesedtek a romaintegrációra szánt milliós nagyságrendű pályázati forrásokból.

Folyik a Katapult program vizsgálata

Jelenleg is tart az oktatási tárcánál a Katapult Mentorprogram támogatási forrásainak felhasználását ellenőrző vizsgálat, a tárcánál senkit sem függesztettek fel állásából - közölte a minisztérium pénteken az MTI-vel a Magyar Hírlap pénteki számában megjelentekre reagálva.

Ügyvédet is gyanúsítanak Zuschlag büntetőügyében

Gyanúsítottként hallgatta ki a Kecskeméti Városi Ügyészség Szente Zsolt ügyvédet, aki eddig a Zuschlag-ügy egyik terheltjének, Őri Andrásnak volt a védője. Az ügyészek dokumentumokat foglaltak le az oktatási tárcánál is.

Zuschlag-ügy: elismerte az OKM a házkutatást

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium közleményében erősítette meg, hogy szerdán házkutatást tartottak a minisztériumban.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI