Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
P. Koltai Gábor [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Bíróság elé áll ma Koltai Róbert fia

Ma kezdi tárgyalni a Fővárosi Törvényszék P. Koltai Gábor filmproducer ügyét, akit többek között azzal vádolnak, hogy fiktív számlák alapján is igényelt állami támogatást filmkészítéshez.

Költségvetési csalás a vád Koltaiék ellen

A Fővárosi Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt K. Gábor és hat társa ellen vádat emelt a Fővárosi Törvényszéken – közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője az Indexszel.

Besúgóval ült együtt P. Koltai

Mindent bevetnek a vám- és pénzügyőrség nyomozói, hogy felgöngyölítsék P. Koltaiék 4 milliárdos csalásának körülményeit.

Luxusvillájának foglya P. Koltai Gábor

A börtön kopott falai után úszómedencés luxusvillája foglya P. Koltai Gábor. A milliárdos csalással meggyanúsított filmproducer háza a Rózsadomb legtetején áll.

Házi őrizetbe kerülnek Koltaiék

Előzetes letartóztatás helyett házi őrizetet rendelt el a Fővárosi Bíróság az adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsított Koltai Gábor filmproducer és társai ellen.

Házi őrizetbe került Koltai Gábor producer

Előzetes letartóztatás helyett házi őrizetet rendelt el a Fővárosi Bíróság az adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsított Koltai Gábor filmproducer és társai ellen.

Koltai: „vérlázító, törvénytelen, gyalázatos, ami történik”

Koltai Róbert a Frizbiben őszintén vall arról, mennyire megviseli családja meghurcolása. Úgy véli, vérlázító, törvénytelen, és gyalázatos, ami történik.

Megbízott a bíróság az utolsó pillanatban megszökő Földesi-Szabó Lászlóban

Nem gondolta a bíróság, hogy a 1,2 milliárdos csalás és sikkasztás miatt első fokon hét év börtönre ítélt Földesi-Szabó László elmenekülhet a büntetés elől, ezért nem volt előzetes letartóztatásban ügyének bírósági tárgyalása idején.

Áprilisig előzetesben maradhatnak Koltaiék

Előzetes letartóztatásban maradhat Koltai Gábor és két társa további három hónapig. A adócsalással meggyanúsítottak külföldre távozásától, bizonyítékok megsemmisítésétől, tanúk befolyásolásától tart a bíróság. A döntés nem jogerős.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI