Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
Szarvas Attila [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Elfogták Mezőkovácsháza MSZP-s expolgármesterét

Elfogta a rendőrség a körözés alatt álló Szarvas Attilát, aki az előző ciklusban Mezőkovácsháza polgármestere volt, erősítette meg a rendőrség kedden.

Elfogták a börtön elöl bujkáló Szarvas Attilát

A Hír6.hu információi szerint a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kedden elfogták Szarvas Attila többszörösen körözött személyt, aki letöltendő börtönbüntetése elöl menekült.

Elfogták egy faluban az MSZP által támogatott polgármestert

Elfogta a rendőrség a körözés alatt álló Szarvas Attilát, aki az előző ciklusban Mezőkovácsháza MSZP által támogatott polgármestere volt – erősítette meg az MTI értesülését a rendőrség.

Elfogatóparancs a volt polgármester ellen - Ki tudja, merre

Gazdasági bűncselekmények miatt 2006. november közepén kellett volna börtönbe vonulnia a szocialisták által korábban támogatott Szarvas Attila volt mezőkovácsházi polgármesternek, aki tavalyelőtt majdnem parlamenti képviselő is lett.

Szarvas: vadászat 3. - Egy nem minden gyanún felül álló ember tündöklése és bukása

A szökésben lévő és az elfogatóparancs elől bujdosó Szarvas Attila nem csupán a szocialisták által támogatott mezőkovácsházi polgármester volt, hanem 2006-ban kis híján országgyűlési képviselő is lett - MSZP színekben.

Szarvas: vadászat 2. - Hol bujkál a börtönre ítélt mezõkovácsházi expolgármester?

Közel két héttel ezelõtt az egész honi sajtóban elsõként írt a Hír6 arról, hogy jogerõsen börtönbüntetésre ítélték az egykori mezõkovácsházi polgármestert, Szarvas Attilát.

"Politikai-gazdasági maffia": jogerős börtönbüntetése elől szökik az MSZP-közeli politikus

A Békés Megyei Bíróság nemrégiben elfogatóparancsot adott ki Szarvas Attila, volt mezőkovácsházi polgármester ellen, akit három rendbeli gazdasági előny jogosulatlan felhasználásának bűntette és folytatólagosan elkövetett társadalombiztosítási csalás bűntette miatt letöltendő börtönbüntetésre ítéltek.

Szarvas: vadászat

A Békés Megyei Bíróság 2007. augusztus 15-én meghozott határozata alapján jogerõre emelkedett Szarvas Attila volt mezõkovácsházi polgármester és kistérségi elnök elleni ítélet.

Lecsukhatják Mezőkovácsháza volt polgármesterét

Nem jogerősen két és fél év börtönbüntetésre ítélték Mezőkovácsháza korábbi polgármesterét, Szarvas Attilát. A város jelenlegi polgármestere már évekkel ezelőtt a rendőrséghez fordult, mert észrevette, hogy szabálytalanul utalják az önkormányzati pénzeket.
Találatok: [10]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI