Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
szerencsejáték [X]
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Eltotózta a téeszelnök a szövetkezet pénzét

Vádat emelt különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás és csalás bűntette miatt a Békéscsabai Járási Ügyészség egy volt takarékszövetkezeti vezető ellen, aki játékszenvedélye miatt többször készpénzt vett ki a szövetkezet pénztáraiból, majd a hiány pótlására pénzt csalt ki magánszemélyektől - közölte a Békés Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.Vádat emelt különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás és csalás bűntette miatt a Békéscsabai Járási Ügyészség egy volt takarékszövetkezeti vezető ellen, aki játékszenvedélye miatt többször készpénzt vett ki a szövetkezet pénztáraiból, majd a hiány pótlására pénzt csalt ki magánszemélyektől - közölte a Békés Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

Súlyos büntetést kaphatnak a volt magyar focisták

Öt vádlottra kért letöltendő börtönbüntetést az ügyész abban a labdarúgó fogadási csalási ügyben, amelyben kedden hangzott el a vádbeszéd. A vádlottak többsége egykori focista.

Számlák tucatjait csapolta meg a Facebookon pénzmágiázó szabolcsi kamujós – Videóval

Az áljósnő - aki valójában Lajos - szeptemberben lebukott, akkor el is kapták és bár meggyanúsították, szabadon engedték. Ő azonban nem állt le, újabb hiszékeny áldozatok után nézett.

Nem szabadultunk meg a bundától!

Nem hisznek a magyar futball tisztaságában olvasóink. Szombaton azt kérdeztük, vannak-e még idehaza bundameccsek, azok után, hogy itthon évek óta zajlik a manipulált mérkőzésekkel kapcsolatos per, illetve a Blikk pénteken arról adott hírt: egy „szerencsés" 13,8 millió forintnyi eurót nyert a Soroksár–Vác edzőmérkőzéssel – az ötletet pedig egy olyan internetes oldalról kapta, amely magát úgy hirdeti, „lefixált" mérkőzésekre ad tippeket.

210 milliós bundafogadás egy hónap alatt

A magyar bundamaffia egy hónap alatt akár 680 ezer euró (210 millió forint) értékben is fogadhatott focimeccsekre.

Későn jelentettek a bundázással gyanúsított siófoki focisták

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szóvivője szerint nem a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szabályainak megfelelően 24 órán belül, hanem mintegy másfél hónap elteltével jelentette a megkeresésüket az a négy siófoki játékos, akiket a KNYF azzal gyanúsít, hogy manipulálták az április 13-án lejátszott Ferencváros-FGSZ Siófok NB I-es meccs eredményét.

H. Gábor lerajzolta a csalók szervezeti felépítését

Árulkodó dokumentum került a Bors birtokába: H. Gábor, a hazai fogadási botrány egyik kulcsfigurája másfél éve az ügyészségnek lerajzolta a futballmeccseket manipuláló szervezet felépítését.

Íme a magyar bundameccsek listája

Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) nyilvánosságra hozta azt a 33 labdarúgó-mérkőzést, amelyekkel összefüggésben felmerült a manipuláció megalapozott gyanúja a nemzetközi bundabotrány magyarországi vonatkozásában. A listán többek között 11 magyar, egy olasz és három finn élvonalbeli bajnoki találkozó mellett egy felnőtt válogatott összecsapás is szerepel.

A ZTE BL-meccse is bundagyanúba keveredett

A Sun értesülései szerint a Manchester United Zalaegerszeg elleni BL-visszavágója is a fogadási csalással gyanúsított meccsek között van. A brit lap egy bosszúból besúgónak állt szerbiai férfira hivatkozik, aki főszerepet vállalt a bundában.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Filozófuspályázatok

Filozófuspályázatok

2005-ben a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) által kiírt pályázatokon a Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai Kutatóintézete három évre 70 millió 500 ezer forint vissza nem térítendő...
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Rendőri korrupció 2012

Rendőri korrupció 2012

A rendőrségi korrupciós ügy 2012. június 1-jén robbant ki, amikor Vizoviczki Lászlóval, számtalan budapesti szórakozóhely tulajdonosával és egyik emberével együtt őrizetbe vették Kalmár Tamást,...
V. kerületi ingatlanügyek

V. kerületi ingatlanügyek

A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. szerint 2013 szeptemberében áron alul adott el három ingatlant két budapesti kerület. A Fővárosi Önkormányzat mindhárom esetben lemondott elővásárlási...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI