Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
T. Asztalos Ildikó [X]
Találatok: [40]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Egy vádlott ítéletét súlyosbították az SZDSZ-es csalás ügyében

A Fővárosi Bíróság másodfokon egy esetben súlyosbította, egyben enyhítette a 2007-es SZDSZ-elnökválasztáson történt csalás ügyében hozott elsőfokú ítéletet.

Hét elítélt szabad demokrata

Még egy kicsit mozog az SZDSZ parlamenti frakciója Hét embert ítélt el első fokon tegnap a Budai Központi Kerületi Bíróság magánokirat-hamisításért, az SZDSZ álküldöttbotránya kapcsán.

Elsőfokon elítélték az SZDSZ-közgyűlés szavazathamísítóit

Hét vádlottat ítélt el első fokon a 2007-es szabad demokrata elnökválasztáson leadott hamis szavazatok miatt a Budai Központi Kerületi Bíróság.

SZDSZ-per: "miért nem kérdezik meg Kóka Jánost, Fodor Gábort?"

Több vádlott is azt vallotta, hogy "bevett gyakorlat", "nyílt titok" volt az álszavazás az SZDSZ küldöttgyűlésén; a párt 2007 márciusi tisztújító küldöttgyűlésén történtek miatt indult büntetőper szerdán kezdődött a Budai Központi Kerületi Bíróságon.

A magyar politika mélységei: Zuschlag és az álküldöttek

Az InfoRádió 2008 belpolitikai eseményeiről szóló összeállításának második részében a kis pártok belharcait, a gazdasági válság hatásait és több belpolitikai botrányt tekint át.

Gyanúsított SZDSZ-es küldöttek

Három Borsod-Abaúj-Zemplén megyei SZDSZ-alapszervezeti tagot gyanúsított meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) magánokirat-hamisítással a tavaly márciusi országos tisztújító küldöttgyűlésen történt szabálytalanságok miatt – közölte lapunk érdeklődésére Tafferner Éva, a BRFK szóvivője.

Budapest Kóka, a vidék Fodor pártján

A választási botrányt kirobbantó Köteles Pétert kizárták az SZDSZ-ből

A jövő héten lezárul az SZDSZ belső vizsgálata

Több mint három hónapja nem lehet tudni, hogy kik és kinek a javára csaltak az SZDSZ tavalyi elnökválasztó küldöttgyűlésén.

T. Asztalos: az igazság senkit nem érdekel

Az SZDSZ elnökválasztási csalásával megvádolt T. Asztalos Ildikó szerint a skandalumot tisztázó Jüttner-bizottság nem vett figyelembe történéseket, ráadásul a jelentés azelőtt kijött, hogy őt meghallgatták volna.

SZDSZ-botrány: Négy küldött elismerte a csalást

Négy meghallgatott elismerte, hogy T. Asztalos Ildikó, az SZDSZ Borsod megyei elnöke a párt tavaly márciusi tisztújító küldöttgyűlésén felkérte őket, hogy jelen nem lévő küldöttek helyett szavazzanak - ismertette az úgynevezett Jüttner-bizottság jelentését a testületet vezető Jüttner Csaba.
Találatok: [40]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI