Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
Tüttő Katalin [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Tüttő Kata nem tudja, miért kapott 150 ezer forintot

Tüttő Kata szocialista politikus, a Fővárosi Közgyűlés tagja nem emlékezett arra, hogy a baloldali ifjúsági szervezetek működését, rendezvényeit hogyan finanszírozták, azt sem tudta, hogy a vádban szereplő egyesülettől miért érkezett személyes bankszámlájára 150 ezer forint.

Zuschlag-per: meghallgatják Tüttő Katát

Tanúkihallgatásokkal folytatódott a Zuschlag-per a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.

Ingerült lett az egyik tanú a Zuschlag-peren

Hangos vita alakult ki kedden a Zuschlag-perben Prácser László kilencedrendű vádlott védője és az egyik tanú között.

Fedőneve: Irányító

A Zuschlag János cellájában talált mobiltelefonok híváslistája is előkerült a Bács–Kiskun Megyei Bíróságon az egykori szocialista politikus és társai ellen, pályázati pénzek elcsalása miatt folytatott büntetőper csütörtöki fordulóján.

Zuschlag sok kérdésre nem válaszolt

Vagyonosodási vizsgálat folyik Zuschlag János ellen, amely tisztázhatja, miből tudott kifizetni ötvenmillió forintot kárenyhítésre vagyona zárolása után – derült ki a volt MSZP-s politikus ellen maffiavád miatt folyó perben.

Nem próbálta vallomással védeni magát Zuschlag

Nem tett vallomást, így elszalasztott egy lehetőséget saját maga védelmére a letartóztatott Zuschlag János - közölte Szabó Ferenc főügyész-helyettes.

Nem kíváncsiak Gyurcsányra a Zuschlag-ügy nyomozói

A Bács-Kiskun megyei főügyész-helyettes szerint csak médiaspekuláció, hogy Gyurcsány Ferencet is ki akarnák hallgatni a Zuschlag-ügyben, és az [origo] kérdésére azt is cáfolta, hogy maffiaszerű összefonódást gyanítanának az ifjú szocialisták ügyében.

Az MSZP pártalapítványa is belecsúszott a Zuschlag-ügybe

Baja Ferencet is beidézték a kecskeméti ügyészek, miután kiderült, hogy a Zuschlag-ügyben lebukott pártközeli ifjúsági szervezetek a Táncsics Alapítványtól is nyertek pénzt.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI