Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Csepeli Hőszolgáltató Kft. [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Felmentette a bíróság a volt Főtáv-vezért

Jogerősen felmentette a Fővárosi Ítélőtábla a csalással és hűtlen kezeléssel vádolt Kovács Lajost, a Főtáv volt vezérigazgatóját - erősítette meg az MTI információját Papp Gábor ügyvéd kedden. A másodfokon eljáró bíróság helyben hagyta a Fővárosi Törvényszék bűncselekmény hiányára hivatkozó felmentő ítéletét.

Első fok: felmentették a volt Főtáv-vezért

Bűncselekmény hiányában felmentette a csalással és hűtlen kezeléssel vádolt Kovács Lajost, a Főtáv volt vezérigazgatóját hétfőn kihirdetett elsőfokú határozatában a Fővárosi Törvényszék.

"Nonszensz" beruházásokról, elszórt pénzről szól Tarlós Fehér Könyve

Többek között gyanús madeirai és ciprusi továbbképzésekről, elszúrt Alstom-szerződésről, az útra szórt só miatt elfolyt százmilliókról, milliárdos adósságokban úszó BKV-ról szól a Tarlós István főpolgármester irányításával összeállított Fehér Könyv. Az ötvenoldalas problémalista arról szól, hogy a jelenlegi városvezetés szerint milyen örökséget hagyott itt a Demszky-korszak - bár az előző főpolgármester nevét egyszer sem említi a szöveg.

Csepelen már két szálon fut a nyomozás

Nyomoz a rendőrség a csepeli Rákóczi-liget társasház működtetése miatt a lakók által tett feljelentés alapján, s így már két szálon folyik az eljárás a lakópark ügyében.

Mégsem szabadulhat a Főtáv vezérigazgatója

A jogerős bírói döntés szerint mégsem kerülhet szabadlábra Kovács Lajos, a Főtáv Zrt. vezérigazgatója – tudta meg a hvg.hu.

Szabadon engedték a Főtáv vezérét

Szabadlábra helyezték a Főtáv Zrt. idén július 23-tól előzetes letartóztatásban levő vezérigazgatóját, Kovács Lajost – tudta meg a hvg.hu.

A Főtáv a Villamos Műveket is feljelentette

Előzetes letartóztatásba való kerülése előtt több milliárd forintos kárt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanúja miatt tett feljelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányságon Kovács Lajos, a Főtáv Zrt. vezérigazgatója – tudta meg a hvg.hu.

A Főtáv-vezér ügyvédje cáfolja a vádakat

„Kovács Lajos, a Főtáv Zrt. előzetes letartóztatásban lévő vezérigazgatója ártatlan az őt ért vádakkal kapcsolatban” – jelentette ki újságírók előtt Kovács Lajos ügyvédje, Horváth Z. Péter, és közölte, hogy indítványozza a nyomozás lezárását.

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak a Főtávnál

Hűtlen kezelés gyanújával indítottak nyomozást a Főtáv Zrt-nél a gazdaságvédelmi nyomozók. A Főtáv állítja: maga kérte a hatóságokat a Hír TV egyik műsorában elhangzott vádak valóságtartalmának kivizsgálására.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI