Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Csonka Gábor [X]
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Megy a volt MSZP-pénztárnok

Visszavonta Fabriczky András elnök-vezérigazgató megbízatását a VI. kerületi önkormányzat képviselő-testülete. Szinte ezzel egy időben a BRFK-n tett feljelentést Lászay János volt terézvárosi önkormányzati képviselő a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt.-nél 2009-ben készült átvilágítás eredményére hivatkozva.

Szabadlábon a volt kampányfőnök

Feltételesen szabadlábra helyezték Lendvai Ildikó MSZP-elnök volt kampányfőnökét, Csonka Gábort, akinek különböző – más mellett a beszámíthatóságára apelláló – indítványok következtében mindössze másfél évet kellett a rács mögött töltenie, bár jogerősen három év börtönbüntetést kapott.

Cáfolat: nem dolgozik az MSZP-nek Csonka Gábor

A Magyar Nemzet információi szerint Csonka Gábor szabadulása óta rendszeresen bejár a párt központjába. Ezt cáfolta az MSZP szóvivője.

Bővült a börtön- szocialisták népes tábora

Csalással gyanúsítják az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját, Nyékes Bélát, akit előzetes letartóztatásba helyeztek.

Összeállt a „börtönválogatott”: 6 MSZP-s, egy SZDSZ-es

Kabai, Weiszenberger, Csonka, Zuschlag, Deme, Gál – ha egy cellába gyűjtenék a különböző bűnügyek miatt eddig bevarrt, MSZP-s és SZDSZ-es, élvonal- és holdudvarbeli politikusokat, igen népes társaságra zárulna a zárkaajtó az előzetes letartóztatásba kerülő Hunvald György mögött.

Pszichiátriai rácsok mögött Lendvai volt kampányfőnöke

A fővárosban elfogták a börtönbüntetése letöltése elől egy pszichiátriára húzódó Csonka Gábort, Lendvai Ildikó MSZP-frakcióvezető volt kampányfőnökét.

Elfogták Lendvai volt kampányfőnökét

Elfogta a rendőrség Csonka Gábort, Lendvai Ildikó volt kampányfőnökét, akit azért köröztek a hatóságok, mert nem vonult be a börtönbe, jogerős büntetése letöltésére.
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Mélygarázs

Mélygarázs

„A Nagymező utcai botrány szálai 2001-ig nyúlnak vissza. A VI. kerület akkor kötött szerződést a beruházóval egy 350 férőhelyes mélygarázs megépítéséről. Az építési engedély 2006-ban vált...
Balettintézet eladása bagóért

Balettintézet eladása bagóért

Terézváros Borsány György szocialista polgármester vezette önkormányzata 1997-ben adta el a Balettintézetnek helyt adó épület az izraeli Elbit (Plaza Centers) csoportnak mindössze 220 millió forintért....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI