Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Czeglédy Gergő [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Egy MSZP-s politikus, akinek kormányközeli üzletemberekkel összefogva virágzott fel a cégcsoportja

Az MSZP szóban nagyon keményen támadja a kormányközeli üzletemberek vagyonosodását. Az idei választási kampányban még „oligarcha adó” bevezetését is javasolták, amely azokat sújtotta volna, akik Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterhez hasonlóan állami megrendelésekből gazdagodtak meg.

Cáfolják Demszky Gábort

Demszky Gábor SZDSZ-es főpolgármester nem írt 2008 elején levelet Hagyó Miklósnak, amelyben felhívta volna helyettesének figyelmét arra, hogy nem alkalmazhat közvetítőket a fővárosi cégeknél – jelentette ki Czeglédy Gergő, az MSZP óbudai elnöke.

MSZP-s belharc: ki kérte az ötmilliót? - Kapcsolódó helyreigazítás

Az előzetes letartóztatásban lévő Hagyó Miklós, az MSZP volt főpolgármester-helyettesének egykori kollégája, Czeglédy Gergő lehetett az, aki a Főkert vezérigazgatójától ötmillió forintot kért havonta. A szocialisták óbudai elnöke szerint belső politikai támadás áldozata, a nyomozásban a BRFK nem is kereste őt, és szerinte bíróságon felelnek majd rágalmazói.

'Elvtársaim akarnak velem leszámolni' - Kapcsolódó helyreigazítás

Az MSZP-n belüli leszámolást sejti Czeglédy Gergő, a szocialisták III. kerületi elnöke, Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes egykori titkárságvezetője annak hátterében, hogy a Vasárnapi Hírek legutóbbi számában őt is hírbe hozták volna a Főkert-üggyel kapcsolatban.

Ő kérte az 5 milliót? – Újabb fővárosi politikus a botrányban - - Kapcsolódó helyreigazítás

Új politikusszereplő a Főkert-ügyben – a Vasárnapi Hírek több forrásból is megerősített információira hivatkozva azt írja: a fővárosi kertészeti vállalatnál indult nyomozásban egy újabb fővárosi politikus érintett.

Helyreigazítás

"2010. február 13-i "BKV-botrány: Egy kerületi MSZP elnökségi tagjának cégénél is kutatnak" című közleményünkben, azon valós tényeket, hogy Czeglédy Gergő az MSZP III. kerületi szervezetének elnöke...
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI