Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Dányi József [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Egymillióra büntették a BKV volt vezérigazgató-helyettesét

Jogerősen egymillió forintra büntette a Fővárosi Bíróság hétfőn Dányi Józsefet, a BKV volt vezérigazgató-helyettesét.

Egymillióra büntették a volt BKV-vezetőt

Egymillió forintos pénzbüntetésre ítélték Dányi Józsefet, a BKV volt gazdasági vezérigazgató-helyettesét közérdekű adattal való visszaélés miatt.

Újabb BKV-s vezető került házi őrizetbe

Előzetes letartóztatásból házi őrizetbe helyezte a bíróság Fuzik Zsoltot, a BKV volt informatikai vezetőjét, akit kötelességszegéssel, bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel gyanúsítanak a BKV-val és a Budapest Airporttal kapcsolatos ügyekben.

Pénzbüntetés volt BKV-snak

Közérdekű adattal való visszaélés miatt egymillió forint pénzbüntetésre ítélte nem jogerősen a Pesti Központi Kerületi Bíróság tegnap a BKV Zrt. volt gazdasági vezérigazgató-helyettesét.

Egymilliós büntetés BKV-s titkolózásért

Közérdekű adattal való visszaélés vétsége miatt pénzbüntetésre ítélte nem jogerősen a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön a BKV Zrt. volt gazdasági vezérigazgatóját, Dányi Józsefet. Az Index az elejétől fogva figyelemmel kíséri az ügyet.

Milliós büntetést kapott egy volt BKV-vezér

Dányi Józsefet, a BKV Zrt. volt gazdasági vezérigazgatóját egymillió forint pénzbüntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság közérdekű adattal való visszaélés vétsége miatt. A vád értelmében Dányi kérés ellenére megtagadta a cég reklámfelületeinek hasznosítására kötött szerződések adatainak kiadását.

Külföldre menekülne Hagyó?

Még az MSZP-n belül is megütközést keltett, hogy Hagyó Miklós – a Balogh Zsolt volt BKV-vezérigazgatóval készült leleplező interjúnk múlt szombati megjelenése előtt egy nappal – lányára íratta értékes XII. kerületi ingatlanjait. Félő, hogy a parlamenti képviselősége kivételével minden pozíciójáról lemondott, mentelmi jogot élvező volt főpolgármester-helyettes külföldre menekülhet a BKV-s büntetőeljárásban vélhetően rá váró gyanúsítás elől.

Megkezdődött a BKV reklámszerződésének kiadását megtagadó Dányi József pere

Kedden tartották a Dányi József, a BKV korábbi vezérigazgató-helyettese elleni büntetőper első tárgyalását. Dányit közérdekű adattal való visszaéléssel vádolják, mert másfél évig nem volt hajlandó kiadni azt a szerződést, amit a BKV reklámfelületei bérbeadásáról kötött a Peron Reklám Kft.-vel.
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI