Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Debrecen-Airport Kft. [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Mr. Húsz Százalék – Még mindig arannyá válik, amihez Kósa Lajos hozzáér?

Miközben újabb és újabb csontvázak hullanak ki Kósa Lajos csengeri szekrényéből, a mai miniszter múltbéli ügyei – amelyekből akad bőséggel – mintha kezdenének feledésbe merülni. Hogyan lett Orbán Viktor bizalmasa Debrecen egykori polgármestere, akit a helyiek ma már nem is Mr. Húsz százaléknak, ennél is durvábban becézgetnek? A 168 Óra portréja.

Büntetésből igazgatói szék

Politikai vihart kavart Debrecenben, hogy egy önkormányzati érdekeltségű cég élére szeptember 14-i hatállyal azt a Virág Lászlót nevezték ki, akit két éve különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek.

Mégsem kell a Xangának a debreceni reptér

Elállt a szerződéstől a debreceni repülőtér új tulajdonosa, illetve üzemeltetője, a Xanga Holding Zrt. - értesült magát megnevezni nem kívánó forrásból kedden az MTI.

Haverok, holding, mutyi? - debreceni cégek hálóját firtatja a MSZP

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezetői és több helyi vállalkozás közötti megengedhetetlen összefonódást gyanítanak a helyi szocialisták - derült ki az MSZP két debreceni alelnökének csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján.

Nem láthatja a debreceni vagyonkezelő szerződéseit az MSZP?

A Debreceni Vagyonkezelő (DV) Zrt. vezetői megtagadták a szocialista önkormányzati képviselőknek, hogy betekinthessenek az általuk korábban kifogásolt ügyleteket tartalmazó megállapodásokba - közölte a párt két helyi képviselője, Szathmári Károly és Varga Zoltán.

A debreceni MSZP félti a város repterét

Áron alul, Fideszhez köthető cégnek adhatják el a debreceni repülőtér üzemeltetési jogát, állítja az MSZP. Kósa Lajos szerint a szocialista politikusok nem kellően tájékozottak a repülőtér ügyében

Kósa Lajos cáfolta a debreceni reptér elkótyavetyélését

Kósa Lajos debreceni polgármester szerint szó sincs a város repterének elkótyavetyéléséről, ahogy azt a szocialisták szóvivője állítja.

"Milliárdos kétes ügyletről" beszél az MSZP

Milliárdos kétes ügylet terheli a debreceni repülőtér hasznosítását - állítják szocialista országgyűlési képviselők.

Elítélték a reptérigazgatót

A Debreceni Ítélőtábla különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás miatt tegnap jogerősen bűnösnek mondta ki és - két évre felfüggesztve - egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte Virág Lászlót...
Találatok: [10]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI