Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Dega Kft. [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Nyomozni kezdenek: kényszerből rágalmazta Kósát?

A Népszabadság értesülése szerint a BRFK ma elrendeli a nyomozást a Kósa Lajost állítása szerint kényszer hatása alatt korrupcióval vádló Rónai Attila ügyében.

Debreceni földügylet: hátrány érte a Dega Kft-t?

Bonyolódik a hajdúsági földügylet, amelynek kapcsán egy ingatlanfejlesztő cég munkatársa korrupcióval vádolta Kósa Lajos debreceni polgármestert.

Nem vizsgálja a rendőrség a Kósa elleni vádakat

A rendőrség nem vizsgálja a Kósa Lajosról egy Youtube-videón megjelent állításokat, mert a vádak vonatkozásában az eljárásban ezidáig bűncselekményre utaló információ nem merült fel, közölte a BRFK.

Zavaros rendőrségi ügy lett a Kósa-videó tartalma és készítése

Feljelentéskiegészítés keretében, párhuzamosan vizsgálja a BRFK annak az interneten látható videónak a tartalmát és készítésének körülményeit, amelyen a Dega Ingatlanforgalmazó Kft. egyik alkalmazottja, Rónai Attila korrupcióval vádolta meg Kósa Lajost, Debrecen fideszes polgármesterét.

Az olajosok pénzhordója lehetett Rónai Antal

Azonnal politikai ügy keveredett abból a Youtube-ra feltöltött videóból, amelyen a korábban az olajügyekbe is belekeveredett Rónai Antal Kósa Lajost vádolja korrupcióval. Rónai 2010. március 29-én kelt feljelentésében azt állítja, hogy a 2007-ben készült felvételen kényszer hatására beszél, ráadásul a titkosszolgálat ügynökei kényszerítették.

Állítólagos debreceni kenőpénzekről beszél egy férfi a YouTube-on

Vesztegetéssel vádolja Debrecen polgármesterét és a város vagyonkezelő cégét egy férfi, aki az interneten közzétett videofelvételen azt mondja: maga vitte el a kenőpénzt az érintetteknek. Kósa Lajos közölte: büntetőfeljelentést tesz.

NBH, zsarolás és egy bűnöző: Kósa a célpont + Videó

Titkosszolgálati emberek és az olajbűnözőként ismertté vált Portik Tamás is szereplője annak az ügynek, amelyben Kósa Lajos fideszes polgármester lejáratását akarták elérni – állítja az egyik érintett...
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI