Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt. [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Brókerbotrány: napokon belül az önkormányzatok számláján lehet a pénz

Hét-tíz napon belül az önkormányzatok számláján lehet az a pénz, amit a kormány múlt szerdán hagyott jóvá azon települések számára, amelyek a DRB Bankcsoportnál vezették számlájukat, és ezért forrásuk ragadt benn a négy bank valamelyikénél - jelentette be Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón.

Buda-Cash-ügy: előzetesben marad három érintett

A Fővárosi Törvényszék jogerősen is helybenhagyta a Buda-Cash-ügyben érintett három ember előzetes letartóztatását - közölte a törvényszék sajtóosztálya csütörtökön az MTI-vel.

MNB-alelnök: szervezett bűncselekmény történt a BC-nél

Szervezett bűncselekmény történt a Buda-Cash-nél, és a Hungáriánál – ezt mondta a Nemzeti Bank alelnöke a parlament gazdasági bizottságának ülésén. Az ügyészség pedig kezdeményezte a Buda-Cash-ügy három gyanúsítottjának előzetes letartóztatását. Közben az Országos Betét-biztosítási Alap megkezdte a DRB ügyfeleinek kártalanítását.

Egymásra mutogat a Fidesz és az MSZP a Quaestor botránya miatt

Az MSZP szerint a Quaestor-csoport csődjével végképp bebizonyosodott, hogy "fideszes bankbotránnyal állunk szemben: a Fidesz közeli cégcsoport nyakig benne volt a keleti nyitás Szijjártó Péter által vezényelt üzleteiben".

MNB-alelnök: csak formailag vizsgálták a bókerbotrány bankjait

Balogh Ádám szerint csak pár napot kell várniuk a kártalanításra a volt betéteseknek. Az MNB alelnöke egy képviselői kérdésre válaszolt a parlamentben.

Rendőrök vitték el a Buda-Cash kilenc alkalmazottját

Úgy tudjuk, közülük hárman a backoffice-részlegnél dolgoztak. Kora reggel kopogtak náluk a rendőrök. Értesülésünket a rendőrség megerősítette.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Quaestor botrány

Quaestor botrány

2015. március 10-én a Nemzeti Bank részlegesen felfüggesztette a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyét, mivel a gyanú szerint a cég 150 milliárd forintnyi fiktív...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI