Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Az MSZP elvesztette utolsó csodafegyverei egyikét

A jó eséllyel elmarasztaló bírósági ítéletet megelőzve június 17-én este lemondott Dombóvár szocialista polgármestere, Szabó Loránd.

A polgármesternek elege lett a politikai alapon történő pénzosztogatásokból

A mai nappal lemondott a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácsban betöltött tagságáról Potápi Árpád János országgyűlési képviselő, Bonyhád város polgármestere.

Csorba: Gyenesei továbbra is a rokonaiért „tesz-vesz”

A Somogy Megyei Közgyűlés Fidesz-frakciójának vezetője szerint Gyenesei István „továbbra sem Somogyért, hanem a rokonaiért és üzletfeleiért tesz-vesz”.

Adatlopás-gyanú, sárdobálás - tovább gyűrűzik a Wekler-ügy

Adatkezelési anomáliákra derült fény a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácsban, ahol egyes gyanúk szerint visszaéltek a tanácstagok által beküldött önbevallásokkal.

Wekler megy, de miért?

A Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács (DDRFT) ellenzéki oldala nem hisz abban, hogy Wekler Ferenc - miként azt nyilatkozta - a családtagjait ért fenyegetések miatt mondott le a grémium elnöki posztjáról.

Fodor elfogadta Wekler lemondását

Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter hétfőn elfogadta Wekler Ferenc lemondását a Dél-dunántúli Regionális Tanács elnöki tisztéről.

Lemond Wekler Ferenc

Fenyegetések miatt lemond a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöki tisztéről és tagságáról Wekler Ferenc - közölte a szabad demokrata politikus vasárnap.

Wekler Ferencet megfenyegették, lemond

Megelégelte az őt és családját ért támadásokat Wekler Ferenc, aki vasárnap a Dunántúli Napló munkatársával közölte: lemond a Dél-dunántúli Regionális Tanács elnöki tisztéről.

Weklert és családját is megfenyegették? Lemond elnökségéről

A politikus, aki 2006 november óta töltötte be a DDRFT elnöki tisztét, megjegyezte azt is, hogy alaptalannak tartja az egyes hírforrásokban őt ért, pályázatokkal kapcsolatos támadásokat.

Rezeg a léc Wekler alatt

Eltávolítják Wekler Ferencet a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács (DDRFT) elnöki posztjáról, mert az SZDSZ vállalhatatlannak tartja tevékenységét.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI