Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Zrt. [X]
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Előzetesben marad a pécsi egyetem volt főigazgatója

Meghosszabbította április 26-ig a Pécsi Tudományegyetem (PTE) vesztegetéssel gyanúsított volt gazdasági főigazgatójának előzetes letartóztatását a Pécsi Városi Bíróság pénteken.

Huszonkilenc embert akarnak megvádolni a pécsi egyetem gazdálkodása miatt

Huszonkilenc ember ellen javasol vádemelést a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Pécsi Tudományegyetem gazdálkodásával összefüggő vesztegetési ügyben - hangzott el az m1 Kékfény című műsorában hétfőn.

A volt főigazgató már nem közalkalmazott - ha bűnös, 15 év a maximum

Közös megegyezéssel megszűnt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) vesztegetéssel gyanúsított volt gazdasági főigazgatójának a közalkalmazotti jogviszonya hétfőn.

Megszűnt a vesztegető volt pécsi főigazgató jogviszonya

Közös megegyezéssel megszűnt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) vesztegetéssel gyanúsított volt gazdasági főigazgatójának a közalkalmazotti jogviszonya hétfőn.

Újra előzetesbe került a PTE gazdasági igazgatója

A Pécsi Tudományegyetem vesztegetéssel gyanúsított volt gazdasági főigazgatóját azért helyezték újra előzetes letartóztatásba, mert korábbi szabadulása után milliós értékben rendelt műszaki cikkeket az intézmény bankkártyájával.

Újra őrizetben a Pécsi Tudományegyetem volt gazdasági főigazgatója

A korábban a pécsi egyetemtől kapott VIP-kártyájával akart 2,5 millió forint értékben műszaki cikkeket vásárolni az intézmény volt gazdasági főigazgatója, aki júliusban szabadult az előzetes letartóztatásból.

PTE: a volt főigazgató táppénzes állományban van

A Pécsi Városi Bíróság augusztus 26-án megszüntette I. Gábor házi őrizetét és helyette lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. Az egykori főigazgatót többek között vesztegetéssel gyanúsítják.

30 millió forintért engedték ki az igazgatót

Kifizették a Pécsi Tudományegyetem (PTE) vesztegetési ügyben érintett volt gazdasági főigazgatójának 30 millió forintos óvadékát hétfőn, így házi őrizetbe kerülhet.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Vesztegetés a PTE-n

Vesztegetés a PTE-n

A Pécsi Tudományegyetemen az ügyészség egy 2012 őszén kezdődött vesztegetési perben huszonhét ember ellen emelt vádat költségvetési szerv önálló intézkedésre jogosult dolgozója által bűnszövetségben...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI