Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
DHL [X]
Találatok: [32]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Perújítási nyomozás indul a Zrínyi rektora ügyében

Perújítási nyomozást rendelt el az ügyészség a befolyással üzérkedésért jogerősen négy év börtönre ítélt Szabó János, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt rektorának ügyében - értesült az MTI Hírcentrum.

Ítéletet hirdetnek a volt rektor büntetőperében

Kedden várhatóan ítéletet hirdet a Fővárosi Bíróság a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt rektorának büntetőperében.

Négy év börtönt kapott a volt rektor (+videó)

Négy év börtönre ítélte hivatali befolyással üzérkedés miatt Szabó Jánost, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt rektorát a Fővárosi Bíróság első fokon kedden.

Letöltendő börtönt kaphat a nemzetvédelmi egyetem rektora

Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorára. Az ügyész a keddi tárgyaláson hangsúlyozta: ez az ügy az ország rossz hírét keltette, és rombolta hazánk presztízsét.

Az ügyész börtönbe zárná a nemzetvédelmi egyetem volt rektorát

Hivatali befolyással üzérkedés miatt letöltendő szabadságvesztést indítványozott az ügyész a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt rektorával szemben a Fővárosi Bíróságon.

A Nemzetvédelmi Egyetem egykori rektora tagad

Szabó János tagadta a Fővárosi Bíróságon megkezdődött per első napján, hogy hivatali befolyással üzérkedett volna. A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt rektorát azzal vádolják, hogy egy ismeretségi körébe tartozó biztonsági cég üzlethez való juttatása érdekében vezette félre a DHL Magyarország egyik divíziójának két vezetőjét.

A DHL-összeesküvés - Vádemelés a Nemzetvédelmi Egyetem volt vezetője és társai ellen

Befolyással üzérkedéssel vádolja a Fővárosi Bíróságra csütörtökön benyújtott vádiratában a Fővárosi Főügyészség Szabó Jánost, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt rektorát és két társát. A vádlottak „összeesküvést szőttek” a DHL magyarországi cégének négy vezető munkatársa s a velük szerződött biztonsági cég ellen.

Hamis videóval zsarolt a Zrínyi volt rektora?

Titkosszolgálati kapcsolataira hivatkozva, egy előre megrendezett titkosszolgálati nyomozást kitalálva és arról hamis videofelvételt készítve próbálta megzsarolni a magyar katonai akadémia volt rektora a DHL szállítmányozási multicég egyik leányvállalatát – állítják az ügyben nemrég megszületett vádiratban.

Elbocsátották a nemzetvédelmi egyetem rektorát

Elbocsátották Szabó Jánost a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorát. Szabót februárban tartóztatták le, majd befolyással üzérkedés gyanúja miatt tettek vádemelési javaslatot ellene.

Vádat emeltek a rektor ellen

Befejezték a nyomozást és vádat emeltek Sz. János és két társa, D. László és Cs. István ellen befolyással üzérkedés bűntett gyanúja miatt a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem ügyében.
Találatok: [32]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI