Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Digital Natives Kft. [X]
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kormányhonlap: nem történt bűntett? kormányhonlap ügy

Megszüntette a nyomozást a napokban a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a kétszázmillió forintot felemésztő kormányszóvivői internetes portál ügyében.

Kormányzati portál: tart a nyomozás

Három hónappal meghosszabbította a nyomozás határidejét az ügyészség a kétszázmillió forintot felemésztő kormányszóvivői internetes portál ügyében.

Kormányszóvivőponthu: atomrakétával verébre

Lassan két hete, a kormanyszovivo.hu indulása óta háborog a netes közönség és anyáznak a webfejlesztők és a laikusok, hogy mi került az új kormányzati weben kétszázmillió forintba. A többség arcátlan lopást, de legalább indokolatlan pazarlást emleget.

Két kézzel szórja a pénzt a kormány

Egy 2004-es kormányrendeletnek köszönhetően a kormánynak lehetősége nyílik arra, hogy közbeszerzési eljárás nélkül szerezzen be termékeket, szolgáltatásokat. E rendelet segítségével született meg a múlt héten indult és azóta is folyamatosan a kritikák kereszttüzében álló kormányszóvivői internetes oldal is.

Azért vannak a jó barátok…

Töretlenül folytatódik a kormányzati pazarlás, a legképtelenebbnek tűnő szolgáltatásokért fizet ki sokmilliós honoráriumot a kancellária a balliberális holdudvar embereinek.

Gyurcsány volt üzlettársa járt jól a 200 milliós honlappal?

A Fidesz szerint érthetetlen, miért van szükség, ráadásul ennyi pénzért a hétfőn induló kormanyszovivo.hu internetes oldalra.

Százhúszmillió tanulmányokra

Tizenkilenc alkalommal rendelt tanulmányokat tavaly a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs szakállamtitkársága, összesen százhúszmillió forintért - derül ki egy lapunk birtokába jutott összesítésből.

Gyurcsány volt mukatársa is írt tanulmányt a MeH-nek

Százhúszmillió forintért rendelt meg tanulmányokat külső cégektől a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs szakállamtitkársága - tudta meg a Népszabadság. A külsősök közt van olyan, amelyet Gyurcsány Ferenc egykori munkatársának cége írt, és olyan is, amely az élettársi viszonyról értekezik.

Szerződést bont a Miniszterelnöki Hivatallal a tanácsadó cég

A Digital Natives a Miniszterelnöki Hivatallal (MeH) kötött szerződésének felbontását kezdeményezte – tájékoztatta közleményben a kormányszóvivői iroda a távirati irodát kedden.

Tizenkilenc tanulmányt rendelt tavaly a MEH

Összesen tizenkilenc tanulmányt rendelt 2007-ben a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) kormányzati kommunikációs szakállamtitkársága.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

kormanyszovivo.hu

kormanyszovivo.hu

A kormanyszovivo.hu weboldal indulását 2008 nyarán nagy viták kísérték, a 200 millió forintos ráfordítás ugyanis sokak szerint jóval a piaci árak feletti kifizetéseket takart. Noha a kormányszóvivő...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI