Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Dobolyi Alexandra [X]
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nagykövet lesz az egykori MSZP-s Dobolyi Alexandra

Várhatóan Dobolyi Alexandra volt MSZP-s európai parlamenti képviselő lesz hazánk moldovai nagykövete, legalábbis ez derül ki a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak az Index kérdésére küldött válaszából. Információink szerint Szijjártó Péter külügyminiszter kérte fel Dobolyit arra, hogy 2017-től ő vezesse Magyarország kisinyovi nagykövetségét.

Schmitt nincs egyedül: kamu doktorik, megvásárolt nyelvvizsgák

A Schmitt Pál doktori disszertációja körül kirobbant plágiumbotrány nem az első a magyar politikai életben. Zavaros életrajzok, megvásárolt nyelvvizsgák, alaptalanul feltüntetett doktori címek eddig is fel-felbukkantak.

Bevetésen Veresék

Nemcsak Makaón, hanem Mongóliában is járt együtt Veres János, a keleti kapcsolatokért felelős kormánybiztos és titkárságának vezetője, Dobolyi Alexandra.

Tovább magyarázkodik Veres

Saját zsebből fizettem a makaói utat – nyilatkozta tegnap a Blikknek Veres János.

Nem vizsgálják Veres makaói útját

Veres János közpénzből nem utazott Makaóra - közölte Molnár Csaba, a Miniszterelnöki Hivatalt (MeH) vezető miniszter egy keddi sajtótájékoztatón. Az ügyben nem indítanak vizsgálatot.

Hivatalos útra is magánpénzen járt Veres János?

Az elmúlt héten különös fénykép került a Blikk című újság birtokába. A tavaly decemberi felvételen Veres János korábbi pénzügyminiszter és titkárságvezetője, a szocialisták volt EP-képviselője, Dobolyi Alexandra sétálgat az egykori portugál gyarmat, a ma Kínához tartozó, kaszinóiról híres Makaón.

Makaói kérdőjelek

Sikertelenül próbálta meg tisztázni Veres Jánossal közös makaói útjuk pénzügyi hátterét tegnap a TV2 Mokka című műsorának vendégeként Dobolyi Alexandra, a keleti kapcsolatokért felelős kormánybiztos titkárságvezetője.

Veres most már úgy emlékszik, saját zsebből utazott

Makaóra saját zsebből utazott, mongóliai útja pedig "fontos államérdeket" szolgált, állítja legújabban Veres János.

Senki nem vállalja Veres makaói útjának számláját

Nem fizette ki Dobolyi Alexandra makaói útját az Európai Szocialista Párt - közölte hétfőn az [origo]-val a párt sajtóreferense.

Veres János Dobolyival járja a világot

Makaó után januárban Mongóliába utazott Veres János volt pénzügyminiszter, keleti kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Dobolyi Alexandra, Veres titkárságvezetője.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI