Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Dream Work Kft. [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

A Rio nem fizet, és nem is költözik

22 milliós elmaradása van a nyár végén bezárt Cafe del Rio tulajdonosának a közterületi díjak fizetésében, és az épületek elbontásával is túllépte a szerződésében rögzített határidőt.

Országzászló lesz a ZP és a Rio helyén

Megújíthatja a Zöld Pardon és a Café del Rio engedélyét az önkormányzat. Az engedély október végéig szól.

Mutyi-gyanú Újbudán, a Fidesz és a KDNP hallgat

Sem a Fidesz, sem a KDNP frakcióvezetője nem válaszolt a Hírszerző kérdéseire, hogy miért változtattak gyökeresen korábbi álláspontjukhoz képest a Rio és a Zöld Pardon nyitásával kapcsolatban. Az LMP mutyit gyanít a feltűnően kedvező feltételek miatt.

ZP és Rio: nyitó- vagy búcsúbuli lesz?

Szerződésük lejárta óta ostromolja elkeseredetten a Zöld Pardon és a Rio a XI. kerületi önkormányzatot, hogy engedéllyel megnyithassanak, de a kerület vezetése eddig válaszra sem méltatta őket. Jövőjükről várhatóan csütörtök este döntenek, egyidőben a ZP nyitóbulijával.

Végjáték: tényleg bezár idén a Rio és a Zöld Pardon?

Újbuda önkormányzata többek között azzal a feltétellel járul hozzá a két szórakozóhely megnyitásához, ha év végén levonulnak a közterületről.

Pardon, a bírságokat töröltük

Hiába büntette meg tavasszal az újbudai önkormányzat a Petőfi híd budai hídfőjénél, az egykori közparkok helyén terpeszkedő Zöld Pardont és a Riót, a két, hideg évszakokban zárva tartó szórakozóhelyre végül nem szabtak ki bírságot.

Nincs PARDON

Három hónappal ezelőtt vetett ki bírságot a XI. kerületi önkormányzat a Zöld Pardont és a Café del Riót működtető cégekre, de a szórakozóhelyek még mindig nem kapták meg a csekket.

Molnár: Nem akarok lebarmozni senkit

Komolyan gondolta, tényleg komolyan gondolta képviselő úr, hogy egy százmilliót érő telekért valaki ki fog fizetni egymilliárdot? Nem akarok lebarmozni senkit – jelentette ki Molnár Gyula.

Feljelentik a területbitorló kocsmákat

A Rio Cafe, illetve a Zöld Pardon nevű szabadtéri vendéglátóhelyek ugyan bérlik a területük egy részét, de valójában a bérelt terület mintegy négyszeresét használják.

Nem akarja a milliárdos pluszbevételt a XI. kerület

Molnár Gyula polgármester, valamint az MSZP-s és SZDSZ-es képviselők megtorpedózták a két nagy újbudai szórakozóhely, a Rio Cafe és a Zöld Pardon büntetését.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI